Nieuwsberichten

Project Flierstraat

Enige tijd geleden mochten wij een mooi project realiseren. Een wooncomplex in Breda had helaas te maken met wateroverlast in de souterrains. Uiteraard hebben we een rioolinspectie uitgevoerd met onze camera.

Het ontstoppen van.. uw hemelwaterafvoer

Is uw hemelwaterafvoer verstopt? Schakel dan snel een specialist in voor het ontstoppen van uw volledige hemelwaterafvoer. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw rioleringsproblemen en maken uw hemelwaterafvoer weer helemaal schoon. Zo voorkomt u schade door wateroverlast!

Riolering vervangen en repareren

Heeft u schade aan uw riolering, zoals scheuren? Of is uw riolering toe aan vervanging? Wij repareren of vervangen uw riolering graag! Niets is zo vervelend als een lekkage aan uw riolering, dus voorkom problemen en schakel een specialist in.

Riolering aanleggen

DG Riooltechniek heeft niet alleen jarenlange ervaring in het repareren van rioolleidingen en het ontstoppen van toiletten, maar ook in het aanleggen van rioleringen. Dus bent u een huis aan het (ver)bouwen of is uw riolering aan vervanging toe? Wij helpen u graag!

Het ontstoppen van.. uw doucheputje

Merkt u dat het douchewater moeilijk wegloopt? Dan is de kans groot dat uw doucheputje verstopt is. Laat uw afvoer zo snel mogelijk ontstoppen door een specialist om grote(re) problemen te voorkomen!

Rioolreiniging bij DG Riooltechniek

Wilt u graag uw riool (preventief) laten reinigen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring, de beste service en natuurlijk ons vakbekwame personeel bieden wij hoge kwaliteit op het gebied van riooltechniek. Wij lossen elk rioleringsprobleem op!

Rioolvliegjes

Heeft u last van rioolvliegjes in uw huis? Waarschijnlijk komt dit door een lekkage in uw riolering. Een lekkage veroorzaakt stank, maar trekt ook rioolvliegjes aan. Deze vliegjes planten zich ontzettend snel voort, ze kunnen wel 200 eitjes per dag leggen. Ze zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel veel bacteriƫn met zich meebrengen.

Last van rioollucht?

Heeft u last van rioollucht? Los dit dan gelijk op! Stankoverlast betekent vaak dat er een probleem is met of in uw riool. Wanneer u dit niet laat verhelpen wordt de stank erger en het probleem alleen maar groter. Blijf dus niet te lang zitten met uw rioolprobleem!

Onze verschillende bussen

Door onze jarenlange ervaring weten we altijd wat we moeten doen om uw probleem op te lossen, maar dat kunnen we niet zonder gebruik te maken van onze verschillende voertuigen!

Het ontstoppen van.. uw riool

We maken allemaal minstens een paar keer per dag gebruik van het toilet, we vinden dat eigenlijk allemaal vanzelfsprekend. Pas zodra er een probleem ontstaat, zoals een verstopping in het toilet, merken we pas het belang van een goede riolering. We snappen als geen ander hoe vervelend het is om een verstopt toilet te hebben en helpen u ook dan ook graag van dit irritante probleem af!

Wonderlijke vondsten tijdens rioolwerkzaamheden

DG Riooltechniek bestaat al een aantal jaren en inmiddels zijn we wel een aantal rare dingen tegenkomen tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden. In dit artikel bespreken we de meeste rare, bizarre en gekke dingen die we de afgelopen jaren zijn tegengekomen!

Tips om verstopping te voorkomen

Wij zien wekelijks verschillende verstoppingen in de huizen en panden in Nederland. Wij geven in dit artikel een aantal tips om verstoppingen te voorkomen!

Het ontstoppen van.. uw badkamer

Een verstopping in uw badkamer kan vrijwel overal ontstaan. De leidingen lopen namelijk door de gehele badkamer. Daarom kunnen er problemen ontstaan in de afvoer van uw toilet, bad, douche, wastafel of nog dieper in de riolering. Heeft u een verstopping in uw badkamer? Laat ons u helpen!

Verschillende rioolinspecties

Er zijn vaak verschillende signalen waardoor u weet dat er iets niet goed zit in uw riolering. U kunt hierbij denken aan een onverklaarbare geur of rioolvliegjes. Kom dan in actie! Een veel gemaakte fout is dat mensen er te lang mee blijven zitten, omdat ze denken dat het vanzelf overgaat. Hierdoor ontstaat de kans dat u nog langer met uw rioolprobleem blijft zitten. Laat er daarom altijd een specialist naar kijken!

Het ontstoppen van.. uw toilet

Spoelt uw toilet niet (goed) door? Grote kans dat uw toilet verstopt is. Wij vertellen u in dit artikel hoe u het beste uw toilet kunt ontstoppen! Komt u er zelf niet uit? Wij zorgen dat uw toilet snel weer perfect werkt!