Rioolstank oplossen in Breda?

Rioolstank is een erg vervelend probleem dat in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door lekkage in het riool of door gebrek aan goede beluchting of ontluchting van het riool. Heeft u last van rioolstank in Breda? DG Riooltechniek is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met rioolstank oplossen in Breda. Bij rioolstank in Breda bij particulieren of bij bedrijven brengen we op basis van ervaring, vakkennis en moderne apparatuur de oorzaak van de rioolstank in kaart en zorgen voor een effectieve oplossing. Klik hier voor een afspraak
Rioolstank Breda oplossen
Rioolstank Breda ontluchting.
Rioolstank Breda beluchting.
Zeer ervaren op het gebied van riooltechniek.
24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Hoe kunnen we rioolstank oplossen in Breda?

Rioolstank kan ontstaan als er een open verbinding is met het riool. Dit kan veroorzaakt worden door een constructiefout zoals het ontbreken van de juiste ontluchting of beluchting, maar ook door lekkage. Om tot de juiste oplossing tegen uw rioolstank in Breda te komen voeren we daarom eerste een onderzoek uit.

Lekdetectie voor het oplossen van rioolstank in Breda

Lekdetectie wordt door onze ervaren en gespecialiseerde technici uitgevoerd met speciale lekkage apparatuur, zoals (infrarood) camera’s of apparatuur waarbij gewerkt wordt met rook of traceergas.

Rioolstank oplossen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Rioolstank oplossen in Breda zonder openbreken van het Riool

Ontstaat rioolstank door lekkage dan is het niet altijd nodig om te breken. Bevindt het lek zich onder de woning, maar is er geen kruipruimte? DG Riooltechniek beschikt over een zandzuigwagen om bij panden zonder kruipruimte toch onder de vloer te komen. We zuigen het benodigde zand weg om zonder breken het lek te herstellen. Na de reparatie wordt ook de zandlaag weer herstelt, zonder schade of neveneffecten. Meer weten over het oplossen van rioolstank Breda? Bel ons even.