Rioolstank oplossen in Breda?

Rioolstank in Breda is een erg vervelend probleem dat in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door lekkage in het riool of door gebrek aan goede beluchting of ontluchting van het riool. Heeft u last van rioolstank? DG Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf in Breda dat zich bezighoudt met rioolstank oplossen. Bij rioolstank bij particulieren of bedrijven brengen we op basis van ervaring, vakkennis en moderne apparatuur de oorzaak van de rioolstank in kaart en zorgen voor een effectieve oplossing.

 • Rioolstank oplossen
 • Rioolstank ontluchting.
 • Rioolstank beluchting.
 • Zeer ervaren op het gebied van riooltechniek.
 • 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Hoe kunnen we rioolstank oplossen?

Rioolstank in Breda kan ontstaan als er een open verbinding is met het riool. Dit kan veroorzaakt worden door een constructiefout zoals het ontbreken van de juiste ontluchting of beluchting, maar ook door lekkage. Om tot de juiste oplossing tegen uw rioolstank te komen, voeren we daarom eerst een onderzoek uit.

Lekdetectie voor het oplossen van rioolstank in Breda

Lekdetectie wordt door onze ervaren en gespecialiseerde technici in Breda uitgevoerd met speciale lekkage apparatuur, zoals (infrarood) camera’s of apparatuur waarbij gewerkt wordt met rook of traceergas.

Rioolstank oplossen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Rioolstank Breda oplossen zonder openbreken van het riool

Ontstaat rioolstank door lekkage, dan is het niet altijd nodig om te breken. Bevindt het lek zich onder de woning, maar is er geen kruipruimte? DG Riooltechniek Breda beschikt over een zandzuigwagen om bij panden zonder kruipruimte toch onder de vloer te komen. We zuigen het benodigde zand weg om zonder breken het lek te herstellen. Na de reparatie wordt ook de zandlaag weer herstelt, zonder schade of neveneffecten. Meer weten over het oplossen van rioolstank in Breda? Bel ons even.

  Wat vinden mensen van ons?

  Roy Vergauwen
  Roy Vergauwen
  2022-05-04
  Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
  paul roks
  paul roks
  2022-02-03
  Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
  Dykara Automotive
  Dykara Automotive
  2022-01-12
  Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
  Maurits Berendschot
  Maurits Berendschot
  2021-10-05
  Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
  Kees Bastiaansen
  Kees Bastiaansen
  2021-05-12
  Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.