Uw riool ontstoppen met onze ontstoppingsdienst in regio Breda en omstreken

Wilt u uw riool laten ontstoppen? DG Riooltechniek is de specialist in de regio Breda en omstreken voor een rioolreiniging.

Riool ontstoppen in Breda voor particulieren en bedrijven

Wij ontstoppen zowel riolen voor particulieren als voor bedrijven en instanties. Een verstopt riool dient immers zo snel mogelijk weer goed te functioneren. Wij kunnen iedere riolering weer ontstoppen, ongeacht de oorzaak. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat  diepgewortelde bomen het riool aantasten in een publieke ruimte. Ook dan zorgen wij voor een spoedige reiniging van het riool.

Is uw riool verstopt, schakel dan de rioolservice van hét rioleringsbedrijf in Breda in

Wij lossen uw rioolstank en verstopping op door de oorzaak van het probleem weg te nemen. Wij maken gebruik van geavanceerde riooltechniek voor uw verstopping in Breda om het probleem op te lossen. Zo kunnen wij door middel van een camerainspectie of rookinspectie uw riolering controleren op scheuren, breuken of verstoppingen. Vervolgens maken wij een gedetailleerd rapport op en geven we u advies voor reparatie-, herstel- of onderhoudswerkzaamheden. Indien gewenst voeren we ter plekke de werkzaamheden ter plekke uit om het probleem te verhelpen. Nadien laten we alles netjes en opgeruimd achter, zodat u zo min mogelijk overlast heeft. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Afvoer, bad of gootsteen laten ontstoppen in Breda door een professionele rioolspecialist 

Is uw gootsteen verstopt en bent u woonachtig in Breda? Is de afvoer van uw wasmachine verstopt of is uw bad verstopt en wilt u graag uw bad laten ontstoppen in Breda? Wanneer water niet meer goed afgevoerd wordt schakelt u DG Riooltechniek in! Wij zijn dé rioolspecialist en hebben vele jaren ervaring waardoor wij u snel en deskundig kunnen helpen.

Onderhoud en inspectie van uw riool door ons ontstoppingsbedrijf nabij Breda

Wij voeren rioolinspecties uit voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u last van een verstopping van uw riolering en bent u woonachtig in regio Breda? Dan helpen wij u graag zo snel mogelijk met het inspecteren en ontstoppen van uw riool. 

Hoewel u er vaak weinig van merkt, werkt het riool constant voor u. In het riool wordt (hemel)water en afvalwater op hygiënische wijze afgevoerd en gefilterd. Pas wanneer er verstoppingen optreden, merkt u hoe belangrijk regelmatig onderhoud van uw riool is. In dat geval kunt DG Riooltechniek inschakelen voor een rioolinspectie en rioolonderhoud in Breda. Ons ontstoppingsbedrijf nabij Breda kan vrijwel alle rioolproblemen voor u oplossen! In de FAQ’s onderaan deze pagina leest u precies hoe een camerainspectie of rookinspectie in zijn werk gaat.

Spoed riool ontstoppen Breda

Preventief een camerainspectie van uw riolering in Breda laten uitvoeren

U kunt ook preventief een rioolinspectie laten uitvoeren. Dit is aan te raden wanneer u al eerder last heeft gehad van problemen, overlast of verstoppingen. Een gemiddeld huishouden verbruikt op jaarbasis nogal wat zeep en vet, wat op den duur van invloed is op uw riolering. Wanneer een riolering op leeftijd is, verzakt is of aangetast is door bijvoorbeeld wortelgroei kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor u. Een camerainspectie is dan een uitstekende oplossing om doelgericht te zoeken naar het probleemgebied.

Vervanging en herstel van uw riolering met onze rioolservice in Breda 

De riolering krijgt dagelijks heel wat verduren, met name in een gemiddeld huishouden. Dat houdt in dat ook uw riolering op den duur onderhevig is aan slijtage. Slijtage kan onderhoud met zich meebrengen, maar ook herstelwerkzaamheden of zelfs vervanging. Bij DG Riooltechniek zijn we hier helemaal in thuis en ook voor het vervangen of herstellen van uw riolering hebben wij de juiste materialen en de modernste apparatuur in huis. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor spoedklussen.

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Riolering laten repareren in Breda

Bij DG Riooltechniek hebben we reeds een ruime ervaring opgebouwd in het repareren van riolering in Breda. Dient uw riolering vervangen te worden of moet er een reparatie uitgevoerd worden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies en een eventuele vrijblijvende prijsopgave.

Schakel een specialist in voor het repareren of renoveren van uw riolering

Een riolering repareren en een riool renoveren zijn niet helemaal hetzelfde. Bij het repareren van een riolering worden bij een bestaande riolering onderdelen vervangen of gerepareerd. Bij een rioolrenovatie wordt een geheel nieuwe riolering aangelegd. Dit wordt meestal gedaan bij verbouwingen. Bij beide werkzaamheden komt veel kijken en het is een tijdrovende klus. Het is daarom aan te raden om hier een specialist voor in te schakelen.

De ontstopping van uw riool in Breda regelt u met DG Riooltechniek

De ontstopping van een riool kan het beste door een professional gedaan worden. DG Riooltechniek helpt met uw riool ontstoppen. Ook als uw wc of afvoer verstopt is in Breda, kunt u bij ons terecht. Door middel van professionele apparatuur zorgen we dat een riool wat verstopt zit weer schoon wordt en naar behoren functioneert. Is uw toilet verstopt in Breda, dan schakelt u onze ontstoppingsdienst in! Wij lossen het probleem snel en deskundig voor u op.

Schakel een specialist in voor het vervangen van uw rioolbuis in Breda

Soms komt het voor dat er alleen een enkele rioolbuis vervangen dient te worden. Dit kan te maken een verouderde rioolbuis of met problemen zoals een lekkage. Ook hiervoor kunt u DG RIooltechniek inschakelen. Wij vervangen uw oude rioolbuis snel voor een nieuwe en zorgen ervoor dat deze op een juiste en professionele manier wordt aangesloten.

Ook voor rioolproblemen in Bavel, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen en Ulvenhout kunt u bij ons terecht

Ons werkgebied beslaat heel Nederland, dus ook voor rioolproblemen in Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Terheijden en Ulvenhout kunt u contact met ons opnemen. Heeft u last van een rioolstank in Breda, wilt u een inspectie van uw riolering of uw riool laten vervangen of repareren in Breda of elders in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw rioolprobleem te verhelpen. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel gestelde vragen

Afvoer of wc verstopt in uw woning in Breda? Ons ontstoppingsbedrijf in Breda staat voor u klaar

Is uw toilet verstopt en wilt u uw wc laten ontstoppen voor uw woning in Breda? Of heeft u bedrijfspand in Breda en zijn meerdere toiletten verstopt? Geen stress, want DG Riooltechniek staat voor u klaar om de verstopping te verhelpen. Wij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor acute problemen met uw riool. Voor alle overige problemen kunt u altijd een afspraak inplannen, vaak is er al binnen twee werkdagen een professional beschikbaar die u met uw verstopping kan helpen.

Wanneer is het repareren van uw riolering nodig?

Een riool repareren is nodig wanneer de riolering mankementen vertoont en/of herhaaldelijk is aangetast door bijvoorbeeld verstoppingen of diepgewortelde bomen. Hierdoor kan het zijn dat uw riolering niet langer voldoet aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan riolering. DG Riooltechniek verzorgt een rioolreparatie van A tot Z en laat alles netjes en schoon achter. Een rioolreparatie kunt u dus zonder zorgen laten uitvoeren door DG Riooltechniek, evenals het repareren van uw riolering in Breda!

Hoe gaat een camerainspectie van een riolering in Breda in zijn werk?

Een rioolinspectie stelt ons in staat om uw riolering en eventuele verstoppingen in kaart te brengen. Heeft u vaak last van terugkerende verstoppingen, dan kan een rioolinspectie uitkomst bieden, doordat wij precies kunnen lokaliseren waar de verstopping zit. Wij werken met camerainspecties, waarbij we met een zeer kleine camera (Sanicam of Fibercam) iedere aansluiting en leiding goed kunnen inspecteren. De Sanicam zetten we in voor leidingen van 40mm en tot een tweetal bochten van 90 graden. Voor leidingen van 75mm tot 160mm maken we gebruik van onze Fibercam, waarmee we iedere huisaansluiting nauwkeurig kunnen inspecteren. Onze camera’s beschikken over een ingebouwde zender in de camerakop waarmee een exacte locatie worden bepaald. Daarnaast kan ook de diepte van de riolering worden aangegeven op onze Riotrack. 

Is een camerainspectie van uw riool wat voor u?

Een camerainspectie heeft alleen nut als de leiding niet meer verstopt is en goed gereinigd is. Wij voeren een camerainspectie dus alleen op uw verzoek uit nadat we eventuele verstoppingen verholpen hebben. Op verzoek kunnen we ook opnamen maken, zodat de beelden kunnen worden teruggekeken. Indien gewenst kunnen we deze beelden ook naar u doorsturen, eventueel met een bijbehorend verslag. Heeft u advies hierover nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wanneer kunt u het beste een rookinspectie laten uitvoeren?

Meer dan eens zijn er een aantal signalen, die erop kunnen duiden dat er iets niet goed gaat in uw riolering. Denkt u daarbij aan onder meer rioolvliegjes, onverklaarbare stank of geur die u niet helemaal kunt plaatsen. Een veelgemaakte fout is dat men vaak denkt dat het vanzelf overgaat, zonder hiervoor actie te ondernemen. Dit is echter zelden het geval. Deze signalen kunnen er namelijk op duiden dat er rioolwater in uw kruipruimte of kelder stroomt. Het gevolg hiervan is stank, schade en ongedierte. Onderneemt u dus geen actie, dan is nog meer overlast of schade het gevolg. Heeft u last van een of meer van deze problemen, schakel dan DG Riooltechniek in voor een grondige rookinspectie.

Rookinspectie van een riolering: hoe werkt dat?

Met een rookinspectie kunnen scheuren, breuken en lekkages in het riool gelokaliseerd worden door middel van rook. Door middel van een Riostream (een inspectieapparaat voor riolering) controleren we de hoofdleiding omdat hier alle afvoeren samenkomen. Hierdoor kunnen we alle afvoeren zeer nauwkeurig controleren op lekkages en/of breuken. Hiervoor dient de toegang tot de riolering opgegraven te worden. Dit is noodzakelijk om de inspectie uit te kunnen voeren, maar we er hierbij altijd voor dat u zo min mogelijk overlast hiervan ervaart.

Door middel van een slang die in de hoofdleiding wordt aangebracht, wordt er rook in de leidingen geblazen. Hierdoor wordt zichtbaar of er ergens scheuren of lekkages in de riolering zitten die stankoverlast of ongedierte kunnen veroorzaken. Een riolering dient namelijk luchtdicht te zijn en er zou dus geen rook mogen ontsnappen uit de riolering. Gebeurt dit toch, dan duidt dit op een scheur, breuk of lekkage. Op basis van onze bevindingen stellen we vervolgens een vrijblijvend adviesrapport op met aanbevelingen voor reparatie. Na de inspectie herstellen we de riolering en de opgraving waardoor dit netjes wordt achtergelaten. Zo vinden we snel de oorzaak van het probleem en kunnen we u snel verder helpen.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.