Uw riool ontstoppen met onze ontstoppingsdienst in regio Breda en omstreken

Wilt u uw riool laten ontstoppen? DG Riooltechniek is de specialist in de regio Breda en omstreken voor een rioolreiniging.

Ontstoppingsdienst in Breda voor particulieren en bedrijven

Wij ontstoppen zowel riolen voor particulieren als voor bedrijven en instanties. Een verstopt riool dient immers zo snel mogelijk weer goed te functioneren. Wij kunnen iedere riolering ontstoppen, ongeacht de oorzaak. Denk hierbij aan het ontstoppen van een afvoer, riool of gootsteen. Het kan voorkomen dat diepgewortelde bomen het riool aantasten met verstoppingen en overstromingen als gevolg. Soms is het dan mogelijk om deze wortels te verwijderen, maar vrijwel altijd is ons advies om het deel waar wortelgroei in zit te vervangen. Zo voorkomt u in de toekomst dat er snel een nieuwe verstopping in Breda moet plaatsvinden./span>

Is uw riool verstopt? Schakel dan de 24 uurs-service van het rioleringsbedrijf in Breda in

Wij lossen uw rioolstank en verstopping op door de oorzaak van het probleem weg te nemen. Wij maken gebruik van geavanceerde riooltechniek voor uw verstopping in Breda om het probleem op te lossen. Zo kunnen wij door middel van een camera inspectie of rookinspectie uw riolering controleren op scheuren en breuken. Als een riool verstopt is kunnen we met een camera niets zien, dan eerst ontstoppen. Vervolgens geven we u advies voor reparatie-, herstel- of onderhoudswerkzaamheden. Indien gewenst kunnen we een aantal werkzaamheden direct uitvoeren om het probleem te verhelpen, soms is een nieuwe afspraak voor ingrijpende werkzaamheden noodzakelijk. Nadien laten we alles netjes en opgeruimd achter, zodat u zo min mogelijk overlast heeft.

Rioolbedrijf Etten-Leur
Rioolstank oplossen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Spoed riool ontstoppen Breda

Onderhoud en inspectie van uw riool door ons ontstoppingsbedrijf nabij Breda

Wij voeren rioolinspecties uit voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u last van een verstopping van uw riolering en bent u woonachtig in regio Breda? Dan zijn wij het ontstoppingsbedrijf dat u zoekt! Wij helpen u graag zo snel mogelijk met het ontstoppen van uw riool.

Pas wanneer er verstoppingen optreden, merkt u hoe belangrijk regelmatig onderhoud van uw rioleringen en afvoeren isriool rioleringen en afvoeren is. In dat geval kunt DG Riooltechniek inschakelen voor een rioolinspectie en rioolonderhoud in Breda. In de FAQ’s onderaan deze pagina leest u precies hoe een camerainspectie of rookinspectie in zijn werk gaat.

Preventief een camera inspectie laten uitvoeren

Het is mogelijk om een rioolinspectie preventief uit te laten voeren. Heeft u vaker last gehad van problemen, verstoppingen of overlast? Dan raden wij u zeker aan om hier gebruik van te maken. Uw riool kan vervuild raken door zeep en vet, wat veel gebruikt wordt in de meeste huishoudens. Dit kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld uw toilet, wc, wasbak of douche verstopt raken. Een verouderde of verzakte riolering, of aangetaste riolering door bijvoorbeeld wortelgroei, kan vergaande gevolgen voor u hebben. Wij kunnen dan een camera inspectie uitvoeren, wat een zeer geschikte methode is om efficiënt te zoeken naar het probleemgebied of de staat van uw riolering in kaart te brengen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Vervanging en herstel van uw riolering met onze rioolservice in Breda

De riolering krijgt dagelijks heel wat te verduren, met name in een gemiddeld huishouden. Dat houdt in dat ook uw riolering op den duur onderhevig is aan slijtage. Slijtage kan onderhoud met zich meebrengen, maar ook herstelwerkzaamheden of zelfs vervanging. Bij DG Riooltechniek zijn we hier helemaal thuis en ook voor het vervangen of herstellen van uw riolering hebben wij de juiste materialen en de modernste apparatuur in huis. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor rioolservice, een verstopte afvoer of riool en voor spoedklussen.

Schakel een specialist in voor een riool reparatie of renovatie

Een riolering repareren en een riool renoveren is niet helemaal hetzelfde. Bij het repareren van een riolering worden bij een bestaande riolering onderdelen vervangen. Bij een rioolrenovatie wordt een geheel nieuwe riolering aangelegd. Bij deze werkzaamheden komt soms erg veel kijken. Het is daarom aan te raden om hier een specialist voor in te schakelen. Wij zorgen er zorgvuldig voor dat uw riool reparatie in Breda goed verloopt.

De ontstopping van uw riool in Breda regelt u met DG Riooltechniek

De ontstopping van een riool in Breda kan het beste door een professional gedaan worden. DG Riooltechniek helpt met uw riool of wc ontstoppen in Breda. Ook als uw afvoer verstopt is in Breda, kunt u bij ons terecht. Door middel van professionele apparatuur zorgen we dat een riool wat verstopt zit weer schoon wordt en naar behoren functioneert. Is uw wc of toilet verstopt in Breda, dan schakelt u onze ontstoppingsdienst in! Wij lossen het probleem snel en deskundig voor u op.

Inspectie riolering Etten-Leur

Veel gestelde vragen

Wanneer is het repareren van uw riolering nodig?

Een riool repareren is nodig wanneer de riolering mankementen vertoont zoals breuken, scheuren en/of verzakkingen met verstoppingen en lekkages als gevolg. DG Riooltechniek verzorgt een rioolreparatie van A tot Z en laat alles netjes en schoon achter. Een rioolreparatie kunt u dus zonder zorgen laten uitvoeren door DG Riooltechniek.

Hoe gaat een camerainspectie van een riolering in Breda in zijn werk?

Een rioolinspectie stelt ons in staat om uw riolering en eventuele verstoppingen in kaart te brengen. Heeft u vaak last van terugkerende verstoppingen, dan kan een rioolinspectie uitkomst bieden, hierdoor kunnen wij de oorzaak van terugkerende problemen opsporen. Wij werken met camerainspecties, waarbij we met een zeer kleine camera (Sanicam of Fibercam) iedere aansluiting en leiding goed kunnen inspecteren. De Sanicam zetten we in voor leidingen van 40mm en tot een tweetal bochten van 90 graden. Voor leidingen van 75mm tot 160mm maken we gebruik van onze Fibercam, waarmee we iedere huisaansluiting nauwkeurig kunnen inspecteren. Onze camera’s beschikken over een ingebouwde zender in de camerakop waarmee een exacte locatie worden bepaald. Daarnaast kan ook de diepte van de riolering worden aangegeven op onze Riotrack.

Is een camerainspectie van uw riool wat voor u?

Een camerainspectie heeft alleen nut als de leiding niet meer verstopt is en goed gereinigd is. Wij voeren een camerainspectie dus alleen op uw verzoek uit nadat we eventuele verstoppingen verholpen hebben. Op verzoek kunnen we ook opnamen maken, zodat de beelden kunnen worden teruggekeken. Indien gewenst kunnen we deze beelden ook naar u doorsturen, eventueel met een bijbehorend verslag. Heeft u advies hierover nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wanneer kunt u het beste een rookinspectie laten uitvoeren?

Meer dan eens zijn er een aantal signalen, die erop kunnen duiden dat er iets niet goed gaat in uw riolering. Denkt u daarbij aan onder meer rioolvliegjes, onverklaarbare stank of geur die u niet helemaal kunt plaatsen. Een veelgemaakte fout is dat men vaak denkt dat het vanzelf overgaat, zonder hiervoor actie te ondernemen. Dit is echter zelden het geval. Deze signalen kunnen er namelijk op duiden dat er rioolwater in uw kruipruimte of kelder stroomt. Het gevolg hiervan is stank, schade en ongedierte. Onderneemt u dus geen actie, dan is nog meer overlast of schade het gevolg. Heeft u last van een of meer van deze problemen, schakel dan DG Riooltechniek in voor een grondige rookinspectie.

Rookinspectie van een riolering: hoe werkt dat?

Met een rookinspectie kunnen scheuren, breuken en lekkages in het riool gelokaliseerd worden door middel van rook. Door middel van een Riostream (een inspectieapparaat voor riolering) controleren we de hoofdleiding omdat hier alle afvoeren samenkomen. Hierdoor kunnen we alle afvoeren zeer nauwkeurig controleren op lekkages en/of breuken. Hiervoor dient de toegang tot de riolering opgegraven te worden. Dit is noodzakelijk om de inspectie uit te kunnen voeren, maar we er hierbij altijd voor dat u zo min mogelijk overlast hiervan ervaart.

Door middel van een slang die in de hoofdleiding wordt aangebracht, wordt er rook in de leidingen geblazen. Hierdoor wordt zichtbaar of er ergens scheuren of lekkages in de riolering zitten die stankoverlast of ongedierte kunnen veroorzaken. Een riolering dient namelijk luchtdicht te zijn en er zou dus geen rook mogen ontsnappen uit de riolering. Gebeurt dit toch, dan duidt dit op een scheur, breuk of lekkage. Op basis van onze bevindingen stellen we vervolgens een vrijblijvend adviesrapport op met aanbevelingen voor reparatie. Na de inspectie herstellen we de riolering en de opgraving waardoor dit netjes wordt achtergelaten. Zo vinden we snel de oorzaak van het probleem en kunnen we u snel verder helpen.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.