Riool repareren of laten vervangen?

Heeft u schade aan uw riolering? Is uw riolering toe aan vervanging? DG Riooltechniek is een zeer ervaren en gecertificeerd bedrijf op het gebied van riooltechniek. Wij repareren of vervangen uw riolering snel en op professionele wijze. Kan de reparatie niet wachten tot de volgende werkdag? Geen nood! Bel eenvoudig met onze 24-uurs dienst en de dienstdoende riooltechnici staan voor u klaar.

    • • Heldere uitleg, service en garantie
      • Ervaren en gecertificeerd rioleringsherstel bedrijf
      • 24-uurs service vervangen riool

Wanneer is een reparatie of renovatie nodig?

Wanneer er gaten of scheuren in uw riolering zitten of uw riolering verzakt is, is het tijd om uw riool te laten herstellen en/of vervangen. Gebreken worden meestal ontdekt tijdens het uitvoeren van een rookinspectie en/of camera inspectie na het reinigen van de riolering. Een rioollucht, rioolvliegjes of een lekkage kan ook duiden op een kapotte riolering. Reparatie is een echte klus voor professionals, ga niet zelf hiermee aan de slag maar laat dit over aan de professionals van DG Riooltechniek!

Riool laten vervangen door DG Riooltechniek, hoe werkt het?

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten rioleringsproblemen. Zodra u contact met ons opneemt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij inventariseren allereerst de omgeving van het rioolprobleem en stellen een advies op om de schade te herstellen of de riolering te vernieuwen. Is het niet mogelijk om het probleem door middel van renovatie op te lossen, maar moet het riool vervangen worden dan communiceren wij hier eerlijk en transparant met u over. Ten alle tijden bent u bij het plan van aanpak betrokken en mag u rekenen op eerlijk advies. Het vervangen van uw riool wordt door ons uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken en machines die tijd- reducerend werken en de kans op mogelijke nevenschade minimaliseren.

Heeft u last van een lekkage, een verstopping of stank? Neem dan snel contact met ons op! We gaan graag voor u aan de slag.

Riolering onder uw woning of bedrijfspand kapot, maar is er geen kruipruimte aanwezig?

De specialisten van DG Riooltechniek hebben ook de kennis en de juiste materialen in huis om uw riolering onder uw huis of bedrijfspand te vervangen als u geen kruipruimte heeft. Dit betekent dat, indien de technische staat en de constructie van het pand dit toelaat, wij een tunnel onder het pand kunnen vrijzuigen met onze speciale zandzuigwagen om zo de riolering volledig te vervangen. De gezogen tunnel wordt na het vervangen van de riolering vervolgens weer geheel opgevuld met schoon zand. Op deze manier hoeft er binnen niet te worden gesloopt en kan uw vloer ( met misschien wel vloerverwarming!) gespaard blijven. Wilt u meer informatie over deze techniek klik dan hier.

Wilt u weten of deze techniek te gebruiken is voor het probleem met uw riolering, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier op deze website is dan nemen wij met u contact op.