Riool in Breda repareren of laten vervangen?

Heeft u schade aan uw riolering? Is uw riolering toe aan vervanging? DG Riooltechniek Breda is een zeer ervaren en gecertificeerd bedrijf op het gebied van riooltechniek. Wij repareren of vervangen uw riolering in Breda snel en op professionele wijze. Kan de reparatie in Breda niet wachten tot de volgende werkdag? Geen nood! Bel eenvoudig met onze 24-uurs dienst en de dienstdoende riooltechnici staan voor u klaar.

    • • Heldere uitleg, service en garantie
      • Ervaren en gecertificeerd rioleringsherstel bedrijf
      • 24-uurs service vervangen riool

Wanneer is een reparatie of renovatie nodig?

Wanneer er gaten of scheuren in uw riolering zitten of uw riolering verzakt is, is het tijd om uw riool te laten herstellen en/of vervangen. Gebreken worden meestal ontdekt tijdens het uitvoeren van een rookinspectie en/of camera inspectie na het reinigen van de riolering. Een rioollucht, rioolvliegjes of een lekkage kan ook duiden op een kapotte riolering. Reparatie in Breda is een echte klus voor professionals, ga niet zelf hiermee aan de slag, maar laat dit over aan de professionals van DG Riooltechniek!

Riool laten vervangen door DG Riooltechniek Breda, hoe werkt het?

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten rioleringsproblemen in Breda en omgeving. Zodra u contact met ons opneemt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij inventariseren allereerst de omgeving van het rioolprobleem en stellen een advies op om de schade te herstellen of de riolering te vernieuwen. Is het niet mogelijk om het probleem door middel van renovatie op te lossen, maar moet het riool vervangen worden in Breda, dan communiceren wij hier eerlijk en transparant met u over. Te alle tijde bent u bij het plan van aanpak betrokken en mag u rekenen op eerlijk advies. Het vervangen van uw riool in Breda wordt door ons uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken en machines die tijd- reducerend werken en de kans op mogelijke nevenschade minimaliseren.

Heeft u last van een lekkage, een verstopping van toilet of stank in Breda of de nabije omgeving? Neem dan snel contact met ons op! We gaan graag voor u aan de slag.

Riolering onder uw woning of bedrijfspand kapot, maar is er geen kruipruimte aanwezig?

De specialisten van DG Riooltechniek Breda hebben ook de kennis en de juiste materialen in huis om uw riolering onder uw huis of bedrijfspand in Breda te vervangen als u geen kruipruimte heeft. Dit betekent dat, indien de technische staat en de constructie van het pand dit toelaat, wij een tunnel onder het pand kunnen vrijzuigen met onze speciale zandzuigwagen om zo de riolering in Breda volledig te vervangen. De gezogen tunnel wordt na het vervangen van de riolering vervolgens weer geheel opgevuld met schoon zand. Op deze manier hoeft er binnen niet te worden gesloopt en kan uw vloer (met misschien wel vloerverwarming!) gespaard blijven. Wilt u meer informatie over deze techniek klik dan hier.

Wilt u weten of deze techniek te gebruiken is voor het probleem met uw riolering in Breda, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier op deze website is dan nemen wij met u contact op.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.