Project Flierstraat

Enige tijd geleden mochten wij een mooi project realiseren. Een wooncomplex in Breda had helaas te maken met wateroverlast in de souterrains. Uiteraard hebben we een rioolinspectie uitgevoerd met onze camera.

Onze rioolcamera’s zijn echte technische hoogstandjes en zeer geschikt om een inspectie in een riolering  uit te voeren. Tijdens deze inspectie konden we duidelijk zien dat de riolering kapot was en het grondwaterniveau te hoog. Hierdoor liep het water door de sparing in de fundering naar binnen.

Naar aanleiding van de uitkomst van deze inspectie hebben we een plan van aanpak opgesteld om de wateroverlast te verhelpen. We hebben de kapotte riolering weten te herstellen en een goed afwateringssysteem geplaatst voor de afvoer van het grondwater. Zo hebben ze in de Flierstraat in Breda geen last meer van wateroverlast!

Heeft u last van wateroverlast of zit u met andere rioleringsproblemen en bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf in Breda? Neem dan gerust even contact op, wij helpen u graag!