Bad ontstoppen

In bad geweest, maar het water loopt niet meer weg? Soms lukt het om met een plopper het weer beweging in de zaak te krijgen. In de meeste gevallen is daarmee uw ontspannende gevoel van het badderen verdwenen, maar niet de bron van de verstopping. Wilt u effectief voor langere tijd van verstoppingen in de afvoer van uw bad af, dan biedt DG Riooltechniek uitkomst.

  • Bad ontstoppen particulieren
  • Bad ontstoppen (zorg)instellingen
  • 24-uurs dienst bad ontstoppen
  • Zeer ervaren bedrijf, moderne apparatuur

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Waardoor raakt een bad verstopt?

De meest voorkomende oorzaak van verstoppingen in de afvoer van het bad is aanslag in de leidingen door haren, zeep- en vuilresten. Soms ligt er een constructiefout aan ten grondslag waardoor (horizontaal gelegen?) leidingen extra snel aankoeken, soms ook moeten we nog verder kijken en is de ware oorzaak in het riool te vinden. In al deze gevallen heeft doe-het-zelven met een plopper, chemische middelen of een veer geen zin, maar biedt de loodgieter met sterke, professionele apparatuur uitkomst.

Bad ontstopt door DG Riooltechniek

DG Riooltechniek is een zéér ervaren bedrijf. Onze medewerkers beschikken over de nieuwste apparatuur op het gebied van riooltechniek waarmee ze krachtig, effectief en met zo min mogelijk rommel uw bad kunnen ontstoppen. Ook wordt uw afvoer meteen gereinigd. In de meeste gevallen bent u daarmee snel en voor langere tijd van het probleem af. Bestaat het vermoeden dat er meer aan de hand is dan opgehoopte vuiligheid in het afvoerkanaal, dan kunnen we door middel van cameradetectie de oorzaak van de (herhaaldelijke) verstopping in het bad in kaart brengen. De medewerker zal zijn bevindingen met u bespreken.

pexels-erik-mclean-4048081

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Bad ontstoppen? Bel met onze 24 uursdienst.

Zoekt u een kundig en eerlijk bedrijf om dat snel uw bad kan ontstoppen? Ons telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar.