Riool ontstoppen in Dongen door een ervaren rioolspecialist

Heeft u last van een verstopt riool? Dan wilt u dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. DG Riooltechniek is uw ervaren rioolspecialist die uw riool in een mum van tijd ontstopt heeft. 

De nieuwste apparatuur en technieken om uw riool te ontstoppen

Een rioolprobleem kan erg vervelend zijn, want vaak weet u niet precies wat de oorzaak is en het is vaak niet eenvoudig te verhelpen. Heeft u dringend probleem met uw riolering of met verstopt sanitair? DG Riooltechniek is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met uw riool. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw riool in Dongen snel weer schoon, ontstopt en stankvrij is!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Ontstoppingsbedrijf in de buurt van Dongen

Een verstopt toilet, een afvoerputje wat niet meer doorspoelt, een onverklaarbare stank die uit uw riolering komt… Het zijn allemaal voorbeelden van problemen die wij regelmatig tegenkomen. Bent u woonachtig in Dongen en wilt u de hulp inroepen van een ontstoppingsbedrijf? DG Riooltechniek is onder andere werkzaam in Dongen. Wij helpen u snel en efficiënt van uw rioolprobleem af. Heeft u bijvoorbeeld een verstopt toilet? Dan komen wij snel ter plaatse om de verstopping te verhelpen. Dit zorgt vrijwel altijd ervoor dat u volledig van het probleem af bent. Blijkt het probleem echter hardnekkig te zijn, bijvoorbeeld omdat de stank weer terugkomt? Dan kunnen we vervolgstappen nemen en uw riool na ontstoppen controleren door middel van een camerainspectie. Wanneer we vermoeden dat het om een lekkage gaat, kunnen we ook een rookinspectie uitvoeren. Hiermee lokaliseren we de oorzaak van het probleem en kunnen we een offerte voor u opmaken voor de herstelwerkzaamheden. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen we een nieuwe afspraak met u in. U krijgt bovendien standaard 5 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

Toiletpot verstopt Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Neem contact op met ervaren professionals om uw rioolprobleem op te lossen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, kunnen wij zelfs de meest complexe rioolproblemen oplossen. Maakt u een afspraak met DG Riooltechniek, dan kunt u er dus vanuit gaan dat onze ervaren professionals uw probleem vakkundig zullen oplossen. Wilt u gebruik maken van onze riooltechniek voor uw woning in Dongen om snel weer van uw toilet of afvoer gebruik te kunnen maken? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.