Riolering aanleggen

DG Riooltechniek heeft niet alleen jarenlange ervaring in het repareren van rioolleidingen en het ontstoppen van toiletten, maar ook in het aanleggen van rioleringen. Dus bent u een huis aan het (ver)bouwen of is uw riolering aan vervanging toe? Wij helpen u graag!

Riolering aanleggenRiolering aanleggen

Wilt u de badkamer opknappen, gaat u uw huis verbouwen of heeft u een nieuw huis laten bouwen? Huur een expert in om rioolproblemen te voorkomen! Wij raden echt aan om een vakman in te huren voor het aanleggen of verplaatsen van uw riolering. Wanneer dit niet door een specialist wordt gedaan is de kans op problemen en/of schade groot. Een verkeerd aangelegde riolering of schade hieraan kan u namelijk veel overlast geven, het kan stank, ernstige wateroverlast en waterschade  veroorzaken en dit kan u veel geld kosten. Voorkom deze problemen en bel naar 076 Р777 09 48 voor een vrijblijvende offerte.

Expert in riolering aanleggen

Of het nu gaat om de bouw,- of verbouwing van een woning of bedrijfspand, onze experts zijn van alle markten thuis. Vanuit uw keuken, badkamer of toilet wordt de riolering zorgvuldig aangesloten op het gemeentelijk rioolstelsel. DG Riooltechniek bezit professionele machines en de juiste apparatuur waardoor de overlast van onze werkzaamheden zoveel mogelijk wordt beperkt.

De hoogste kwaliteit

Bij DG Riooltechniek staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij maken alleen gebruik van het beste en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij verrichten ook eventuele bijkomende grond-, graaf- en straatwerkzaamheden zelf. Daarnaast worden de vrijkomende stoffen volgens de gestelde milieuwetgeving afgevoerd en verwerkt.

Uw riolering laten aanleggen

Niets is zo vervelend als verstoppingen, lekkages en stankoverlast. Voorkom deze problemen en laat uw riolering aanleggen door ons rioleringsbedrijf uit Breda. Neem vrijblijvend contact met ons op!