Riool ontstoppen in Roosendaal met de ontstoppingsdienst van DG Riooltechniek

Een verstopt riool overkomt iedereen wel een keer. In dat geval heeft u professionele hulp nodig bij het verhelpen van uw verstopping. DG Riooltechniek is dé rioolspecialist voor regio Roosendaal, Rucphen en Wouw. Bel ons voor een afspraak of informeer vrijblijvend naar onze diensten.

Waarom kiezen voor een ontstoppingsbedrijf nabij Roosendaal?

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren rioolspecialisten. Ons team van rioolspecialisten werkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste technieken om rioolproblemen te lokaliseren en te verhelpen. Hierbij doen we altijd een gedegen onderzoek om te zorgen dat de bron van de verstopping opgespoord en verwijderd wordt. Daarnaast wordt de riolering vervangen of gerepareerd waar nodig, zodat het probleem in de toekomst niet terugkeert. Hiervoor zetten we rioolinspecties in en gebruiken we onder andere camera- en rookinspecties. Hierdoor kunnen wij snel het rioolprobleem verhelpen en bespaart u een hoop tijd en ergernis door het probleem door een erkende professionele partij op te laten lossen. Ons team vertelt u er graag meer over.

Rioolbedrijf Etten-Leur
Rioolstank oplossen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Spoed riool ontstoppen Breda

Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst in Roosendaal, Rucphen of Wouw nodig? Onze rioolspecialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Ook voor spoedproblemen kunt u bij DG Riooltechniek terecht. Soms kan een rioolprobleem namelijk niet tot morgen wachten. Onze 24-uursservice staat dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar wanneer u een rioolprobleem heeft dat direct verholpen moet worden. Er is altijd een medewerker telefonisch beschikbaar, zodat u direct een afspraak kunt inplannen voor spoedklussen. Twijfelt u of het om een spoedklus gaat? Aarzel dan niet om dit na te vragen. Wij denken graag met u mee en kunnen aan de hand van een aantal vragen beoordelen of er direct een afspraak bij u ingepland dient te worden.

Uitgebreide rioolinspectie met een camera of rook

Een riool kan om verschillende redenen verstopt zijn. De meest voorkomende oorzaak is vervuiling, wat verstopping veroorzaakt. Denk hierbij aan toiletpapier wat vast is komen te zitten in de leidingen of een toiletblok wat is doorgespoeld in het toilet. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met het ontstoppen van uw toilet de verstopping verhelpen. Soms kunnen de problemen echter terugkeren. In dat geval is er nader onderzoek nodig en kunt u door DG Riooltechniek een rioolinspectie laten uitvoeren. Vermoedt u een lekkage te hebben, dan kunnen we door middel van een rookinspectie achterhalen waar de lekkage in de leidingen zit. Keren de rioolproblemen terug nadat uw toilet ontstopt is? Dan kunnen we door middel van een rioolcamera onderzoeken wat de oorzaak van de terugkerende problemen is en/of gebreken aan het riool opsporen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Afvoer of wc verstopt en wilt u in Roosendaal uw toilet, afvoer of gootsteen laten ontstoppen? Neem contact met ons op

Is uw toilet of gootsteen of bad verstopt in uw woning in Roosendaal? Dan wilt u daar snel vanaf! U kunt DG Riooltechniek bellen om uw wc te ontstoppen, maar ook wanneer de afvoer van uw wasmachine verstopt is in uw huis te Roosendaal kunt u ons bellen. Doordat wij rioolspecialist zijn, kunnen wij tal van rioolproblemen voor u oplossen. Wilt u bijvoorbeeld rioolstank oplossen en keert de stank na enkele dagen terug, dan voeren we een inspectie van de riolering uit en repareren en/of vervangen het riool in Roosendaal zodat het probleem definitief verholpen is! Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze rioolspecialisten.

Inspectie riolering Etten-Leur

Veel gestelde vragen

Afvoer of wc verstopt in uw woning in Breda? Ons ontstoppingsbedrijf in Breda staat voor u klaar

Is uw toilet verstopt en wilt u uw wc laten ontstoppen voor uw woning in Breda? Of heeft u bedrijfspand in Breda en zijn meerdere toiletten verstopt? Geen paniek, want DG Riooltechniek staat voor u klaar om de verstopping te verhelpen. Wij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor acute problemen met uw riool. Voor alle overige problemen kunt u altijd een afspraak inplannen, vaak is er al binnen twee werkdagen een professional beschikbaar die u met met de rioolproblemen kan helpen.

Wanneer is het repareren van uw riolering nodig?

Een riool repareren is nodig wanneer de riolering mankementen vertoont zoals breuken, scheuren en/of verzakkingen met verstoppingen en lekkages als gevolg. DG Riooltechniek verzorgt een rioolreparatie van A tot Z en laat alles netjes en schoon achter. Een rioolreparatie kunt u dus zonder zorgen laten uitvoeren door DG Riooltechniek.

Hoe gaat een camerainspectie van een riolering in Breda in zijn werk?

Een rioolinspectie stelt ons in staat om uw riolering en eventuele verstoppingen in kaart te brengen. Heeft u vaak last van terugkerende verstoppingen, dan kan een rioolinspectie uitkomst bieden, hierdoor kunnen wij de oorzaak van terugkerende problemen opsporen. Wij werken met camerainspecties, waarbij we met een zeer kleine camera (Sanicam of Fibercam) iedere aansluiting en leiding goed kunnen inspecteren. De Sanicam zetten we in voor leidingen van 40mm en tot een tweetal bochten van 90 graden. Voor leidingen van 75mm tot 160mm maken we gebruik van onze Fibercam, waarmee we iedere huisaansluiting nauwkeurig kunnen inspecteren. Onze camera’s beschikken over een ingebouwde zender in de camerakop waarmee een exacte locatie worden bepaald. Daarnaast kan ook de diepte van de riolering worden aangegeven op onze Riotrack.

Is een camerainspectie van uw riool wat voor u?

Een camerainspectie heeft alleen nut als de leiding niet meer verstopt is en goed gereinigd is. Wij voeren een camerainspectie dus alleen op uw verzoek uit nadat we eventuele verstoppingen verholpen hebben. Op verzoek kunnen we ook opnamen maken, zodat de beelden kunnen worden teruggekeken. Indien gewenst kunnen we deze beelden ook naar u doorsturen, eventueel met een bijbehorend verslag. Heeft u advies hierover nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wanneer kunt u het beste een rookinspectie laten uitvoeren?

Meer dan eens zijn er een aantal signalen, die erop kunnen duiden dat er iets niet goed gaat in uw riolering. Denkt u daarbij aan onder meer rioolvliegjes, onverklaarbare stank of geur die u niet helemaal kunt plaatsen. Een veelgemaakte fout is dat men vaak denkt dat het vanzelf overgaat, zonder hiervoor actie te ondernemen. Dit is echter zelden het geval. Deze signalen kunnen er namelijk op duiden dat er rioolwater in uw kruipruimte of kelder stroomt. Het gevolg hiervan is stank, schade en ongedierte. Onderneemt u dus geen actie, dan is nog meer overlast of schade het gevolg. Heeft u last van een of meer van deze problemen, schakel dan DG Riooltechniek in voor een grondige rookinspectie.

Rookinspectie van een riolering: hoe werkt dat?

Met een rookinspectie kunnen scheuren, breuken en lekkages in het riool gelokaliseerd worden door middel van rook. Door middel van een Riostream (een inspectieapparaat voor riolering) controleren we de hoofdleiding omdat hier alle afvoeren samenkomen. Hierdoor kunnen we alle afvoeren zeer nauwkeurig controleren op lekkages en/of breuken. Hiervoor dient de toegang tot de riolering opgegraven te worden. Dit is noodzakelijk om de inspectie uit te kunnen voeren, maar we er hierbij altijd voor dat u zo min mogelijk overlast hiervan ervaart.

Door middel van een slang die in de hoofdleiding wordt aangebracht, wordt er rook in de leidingen geblazen. Hierdoor wordt zichtbaar of er ergens scheuren of lekkages in de riolering zitten die stankoverlast of ongedierte kunnen veroorzaken. Een riolering dient namelijk luchtdicht te zijn en er zou dus geen rook mogen ontsnappen uit de riolering. Gebeurt dit toch, dan duidt dit op een scheur, breuk of lekkage. Op basis van onze bevindingen stellen we vervolgens een vrijblijvend adviesrapport op met aanbevelingen voor reparatie. Na de inspectie herstellen we de riolering en de opgraving waardoor dit netjes wordt achtergelaten. Zo vinden we snel de oorzaak van het probleem en kunnen we u snel verder helpen.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.