Riool ontstoppen in Roosendaal met de ontstoppingsdienst van DG Riooltechniek

Een verstopt riool overkomt iedereen wel een keer. In dat geval heeft u professionele hulp nodig bij het verhelpen van uw verstopping. DG Riooltechniek is dé rioolspecialist voor regio Roosendaal, Rucphen en Wouw. Bel ons voor een afspraak of informeer vrijblijvend naar onze diensten.

Waarom kiezen voor een ontstoppingsbedrijf nabij Roosendaal?

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren rioolspecialisten. Ons team van rioolspecialisten werkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste technieken om rioolproblemen te lokaliseren en te verhelpen. Hierbij doen we altijd een gedegen onderzoek om te zorgen dat de bron van de verstopping opgespoord en verwijderd wordt. Daarnaast wordt de riolering vervangen of gerepareerd waar nodig, zodat het probleem in de toekomst niet terugkeert. Hiervoor zetten we rioolinspecties in en gebruiken we onder andere camera- en rookinspecties. Hierdoor kunnen wij snel het rioolprobleem verhelpen en bespaart u een hoop tijd en ergernis door het probleem door een erkende professionele partij op te laten lossen. Ons team vertelt u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst in Roosendaal, Rucphen of Wouw nodig? Onze rioolspecialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Ook voor spoedproblemen kunt u bij DG Riooltechniek terecht. Soms kan een rioolprobleem namelijk niet tot morgen wachten. Onze 24-uursservice staat dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar wanneer u een rioolprobleem heeft dat direct verholpen moet worden. Er is altijd een medewerker telefonisch beschikbaar, zodat u direct een afspraak kunt inplannen voor spoedklussen. Twijfelt u of het om een spoedklus gaat? Aarzel dan niet om dit na te vragen. Wij denken graag met u mee en kunnen aan de hand van een aantal vragen beoordelen of er direct een afspraak bij u ingepland dient te worden. 

Spoed riool ontstoppen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Uitgebreide rioolinspectie met een camera of rook

Een riool kan om verschillende redenen verstopt zijn. De meest voorkomende oorzaak is vervuiling, wat verstopping veroorzaakt. Denk hierbij aan toiletpapier wat vast is komen te zitten in de leidingen of een toiletblok wat is doorgespoeld in het toilet. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met het ontstoppen van uw toilet de verstopping verhelpen. Soms kunnen de problemen echter terugkeren. In dat geval is er nader onderzoek nodig en kunt u door DG Riooltechniek een rioolinspectie laten uitvoeren. Vermoedt u een lekkage te hebben, dan kunnen we door middel van een rookinspectie achterhalen waar de lekkage in de leidingen zit. Keren de rioolproblemen terug nadat uw toilet ontstopt is? Dan kunnen we door middel van een rioolcamera onderzoeken wat de oorzaak van de terugkerende problemen is en/of gebreken aan het riool opsporen.