Riool ontstoppen in Roosendaal met de ontstoppingsdienst van DG Riooltechniek

Een verstopt riool overkomt iedereen wel een keer. In dat geval heeft u professionele hulp nodig bij het verhelpen van uw verstopping. DG Riooltechniek is dé rioolspecialist voor regio Roosendaal, Rucphen en Wouw. Bel ons voor een afspraak of informeer vrijblijvend naar onze diensten.

Waarom kiezen voor een ontstoppingsbedrijf nabij Roosendaal?

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren rioolspecialisten. Ons team van rioolspecialisten werkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste technieken om rioolproblemen te lokaliseren en te verhelpen. Hierbij doen we altijd een gedegen onderzoek om te zorgen dat de bron van de verstopping opgespoord en verwijderd wordt. Daarnaast wordt de riolering vervangen of gerepareerd waar nodig, zodat het probleem in de toekomst niet terugkeert. Hiervoor zetten we rioolinspecties in en gebruiken we onder andere camera- en rookinspecties. Hierdoor kunnen wij snel het rioolprobleem verhelpen en bespaart u een hoop tijd en ergernis door het probleem door een erkende professionele partij op te laten lossen. Ons team vertelt u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst in Roosendaal, Rucphen of Wouw nodig? Onze rioolspecialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Ook voor spoedproblemen kunt u bij DG Riooltechniek terecht. Soms kan een rioolprobleem namelijk niet tot morgen wachten. Onze 24-uursservice staat dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar wanneer u een rioolprobleem heeft dat direct verholpen moet worden. Er is altijd een medewerker telefonisch beschikbaar, zodat u direct een afspraak kunt inplannen voor spoedklussen. Twijfelt u of het om een spoedklus gaat? Aarzel dan niet om dit na te vragen. Wij denken graag met u mee en kunnen aan de hand van een aantal vragen beoordelen of er direct een afspraak bij u ingepland dient te worden. 

Spoed riool ontstoppen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Uitgebreide rioolinspectie met een camera of rook

Een riool kan om verschillende redenen verstopt zijn. De meest voorkomende oorzaak is vervuiling, wat verstopping veroorzaakt. Denk hierbij aan toiletpapier wat vast is komen te zitten in de leidingen of een toiletblok wat is doorgespoeld in het toilet. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met het ontstoppen van uw toilet de verstopping verhelpen. Soms kunnen de problemen echter terugkeren. In dat geval is er nader onderzoek nodig en kunt u door DG Riooltechniek een rioolinspectie laten uitvoeren. Vermoedt u een lekkage te hebben, dan kunnen we door middel van een rookinspectie achterhalen waar de lekkage in de leidingen zit. Keren de rioolproblemen terug nadat uw toilet ontstopt is? Dan kunnen we door middel van een rioolcamera onderzoeken wat de oorzaak van de terugkerende problemen is en/of gebreken aan het riool opsporen.

Afvoer of wc verstopt en wilt u in Roosendaal uw toilet, afvoer of gootsteen laten ontstoppen? Neem contact met ons op

Is uw toilet of gootsteen of bad verstopt in uw woning in Roosendaal? Dan wilt u daar snel vanaf! U kunt DG Riooltechniek bellen om uw wc te ontstoppen, maar ook wanneer de afvoer van uw wasmachine verstopt is in uw huis te Roosendaal kunt u ons bellen. Doordat wij rioolspecialist zijn, kunnen wij tal van rioolproblemen voor u oplossen. Wilt u bijvoorbeeld rioolstank oplossen en keert de stank na enkele dagen terug, dan voeren we een inspectie van de riolering uit en repareren en/of vervangen het riool in Roosendaal zodat het probleem definitief verholpen is! Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze rioolspecialisten.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.