Professionele ontstoppingsdienst in Etten-Leur

DG Riooltechniek is dé specialist op het gebied van verstoppingen, rioolproblemen en overlast veroorzaakt door slechte en/of beschadigde riolering en/of afvoeren. Als ontstoppingsbedrijf zijn we snel en flexibel inzetbaar, wanneer u geconfronteerd wordt met verstoppingen in Etten-Leur. 

Ervaren ontstoppingsbedrijf in Etten-Leur voor al uw rioleringsproblemen

Of u nu een verstopte riolering, lekkende afvoer of stankoverlast heeft, bij DG Riooltechniek werken we met gediplomeerde en vakkundige rioolspecialisten om uw verstopping of rioleringsprobleem te verhelpen. Wij zijn er ook voor herstel, reparatie en waar nodig probleempreventie in Etten-Leur. Wij maken gebruik van duurzame materialen en de nieuwste technieken om een kwalitatieve en hoogwaardige oplossing te kunnen garanderen. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Daarbij hebben wij vele jaren ervaring op het gebied van ontstoppingen en andere gerelateerde problemen aan uw rioleringen, afvoeren en hemelwaterafvoeren.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Professionele apparatuur voor de ontstopping van uw afvoer en leidingen in Etten-Leur

Ons allround rioolbedrijf beschikt over de meest moderne apparatuur en middelen om problemen in afvoerbuizen en rioleringen te voorkomen en te verhelpen. Naast het ontstoppen van het toilet kunnen we met camera’s de oorzaak opsporen en zo de bron aanpakken. Bij verstopte afvoeren zijn aangekoekt vuil, opgehoopte urinesteen, vet- of zeepresten in veel gevallen de boosdoener. Met cameradetectie kunnen we de ernst van de zaak in kaart brengen en zeer gericht hier het plan van aanpak op afstemmen. Zo pakken wij het probleem bij de bron aan.

Wees er op tijd bij en voorkom grotere problemen

Soms merken we als ontstoppingsbedrijf dat men net wat te lang gewacht heeft met het inschakelen van een professional. Dat is met name voor u vervelend, omdat de kosten dan vaak hoger uitvallen. Ook is het ongemak en de overlast op langere termijn vrijwel altijd groter wanneer u het probleem lang onbehandeld laat. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Heeft u dus het vermoeden dat er sprake is van een (aankomende) verstopping of heeft u het idee dat er andere rioolproblemen bij u thuis spelen? Dan adviseren wij u om tijdig contact met ons op te nemen. Ook bij twijfel kunt u ons bellen voor advies, om te bepalen of dat het inderdaad om een rioolprobleem gaat. Indien nodig kunnen wij zelfs binnen 24 uur een afspraak met u inplannen om een rioolspecialist bij u aan huis te laten komen om het probleem te inspecteren en te verhelpen

Spoed riool ontstoppen Breda

Onze rioolservice in Etten-Leur is 24/7 bereikbaar

Wij hebben altijd een rioolspecialist beschikbaar voor uw klus. Ook wanneer uw probleem niet tot morgen kan wachten, kunt u ons benaderen. Wij hebben 24-uurs service voor spoedklussen waardoor er altijd een medewerker beschikbaar is om uw verstopping of klacht te verhelpen.

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

DG Riooltechniek: dé specialist op het gebied van rioleringsproblemen

Als u een rioolprobleem heeft wilt u dat snel en professioneel wordt opgelost. Daarom kiest u voor DG Riooltechniek;

  • Gediplomeerde rioolspecialisten
  • 24-uurs service beschikbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Moderne apparatuur
  • Verstopt riool af afvoer snel verholpen voor particulieren en bedrijven

Riool ontstoppen, rioolinspectie en rioolreiniging in Etten-Leur

Bij DG Riooltechniek ontstoppen wij uw riool, voeren wij grondige rioolreiniging uit d.m.v. de nieuwste technieken en voeren wij rioolinspecties uit. Een rioolinspectie stelt ons in staat om uw riolering in kaart te brengen en op die manier terugkerende verstoppingen in uw riolering op te sporen. Een rioolinspectie kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Wij werken met camera-inspecties en rookinspecties. In het verleden heeft dit ons altijd in staat gesteld om de oorzaak van verstoppingen te achterhalen, waar men al meerdere keren last van heeft gehad. Wanneer wij een verstopping verhelpen lossen wij niet alleen het probleem op. Dankzij een uitgebreide rioolinspectie zorgen we dat de oorzaak van de verstopping wordt weggenomen, zodat de kans op toekomstige verstoppingen geminimaliseerd wordt. 

Riool verstopt? Maak een afspraak voor een snelle ontstopping in Etten-Leur

U kunt ons bellen op telefoonnummer 076-7770948 of ons een mailtje sturen. Liever een contactformulier invullen? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw rioleringsprobleem.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.