Professionele ontstoppingsdienst in Etten-Leur

DG Riooltechniek is dé specialist op het gebied van verstoppingen, rioolproblemen en overlast veroorzaakt door slechte en/of beschadigde riolering en/of afvoeren. Als ontstoppingsbedrijf zijn we snel en flexibel inzetbaar, wanneer u geconfronteerd wordt met verstoppingen in Etten-Leur.

Ervaren ontstoppingsbedrijf in Etten-Leur voor al uw rioleringsproblemen

Of u nu een verstopte riolering, lekkende afvoer of stankoverlast heeft, bij DG Riooltechniek werken we met gediplomeerde en vakkundige rioolspecialisten om uw verstopping of rioleringsprobleem te verhelpen. Wij zijn er ook voor herstel, reparatie en waar nodig probleempreventie in Etten-Leur. Wij maken gebruik van duurzame materialen en de nieuwste technieken om een kwalitatieve en hoogwaardige oplossing te kunnen garanderen. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Daarbij hebben wij vele jaren ervaring op het gebied van ontstoppingen en andere gerelateerde problemen aan uw rioleringen, afvoeren en hemelwaterafvoeren.

Professionele apparatuur voor de ontstopping van uw afvoer en leidingen in Etten-Leur

Ons allround rioolbedrijf beheert de modernste apparatuur en middelen, zodat we problemen in rioleringen en afvoerbuizen kunnen voorkomen en oplossen. Bij een ontstopt toilet kunnen we de oorzaak opsporen en de bron aanpakken, met behulp camera’s. Aangekoekt vuil, opgehoopte urinesteen, vet- of zeepresten zijn vaak de oorzaak van verstopte afvoeren. De ernst van de toestand vaststellen en heel doelbewust het plan van aanpak hierop afstemmen. Zo kunnen wij het probleem bij de bron aanpakken.

Rioolbedrijf Etten-Leur
Rioolstank oplossen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Onze rioolservice in Etten-Leur is 24/7 bereikbaar

Wij hebben altijd een rioolspecialist beschikbaar voor uw klus. Ook wanneer uw probleem niet tot morgen kan wachten, kunt u ons benaderen. Wij hebben 24-uurs service voor spoedklussen waardoor er altijd een medewerker beschikbaar is om uw verstopping of klacht te verhelpen.

Spoed riool ontstoppen Breda

Wees er op tijd bij en voorkom grotere problemen

Soms merken we als ontstoppingsbedrijf dat men net wat te lang gewacht heeft met het inschakelen van een professional. Dat is met name voor u vervelend, omdat de kosten dan vaak hoger uitvallen. Ook is het ongemak en de overlast op langere termijn vrijwel altijd groter wanneer u het probleem lang onbehandeld laat. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Heeft u dus het vermoeden dat er sprake is van een (aankomende) verstopping of heeft u het idee dat er andere rioolproblemen bij u thuis spelen? Dan adviseren wij u om tijdig contact met ons op te nemen. Ook bij twijfel kunt u ons bellen voor advies, om te bepalen of dat het inderdaad om een rioolprobleem gaat. Indien nodig kunnen wij zelfs binnen 24 uur een afspraak met u inplannen om een rioolspecialist bij u aan huis te laten komen om het probleem te inspecteren en te verhelpen

Preventief een camerainspectie van uw riolering in Breda laten uitvoeren

U kunt ook preventief een rioolinspectie laten uitvoeren. Dit is aan te raden wanneer u al eerder last heeft gehad van problemen, overlast of verstoppingen. Een gemiddeld huishouden verbruikt op jaarbasis nogal wat zeep en vet, wat van invloed is op de vervuiling van uw riolering. Wanneer een riolering op leeftijd is, verzakt is of aangetast is door bijvoorbeeld wortelgroei kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor u. Een camerainspectie is dan een uitstekende methodeom doelgericht te zoeken naar het probleemgebied.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

DG Riooltechniek: dé specialist op het gebied van rioleringsproblemen

Als u een rioolprobleem heeft wilt u dat snel en professioneel wordt opgelost. Daarom kiest u voor DG Riooltechniek;

  • Gediplomeerde rioolspecialisten
  • 24-uurs service beschikbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Moderne apparatuur
  • Verstopt riool af afvoer snel verholpen voor particulieren en bedrijven

Riool ontstoppen, rioolinspectie en rioolreiniging in Etten-Leur

Bij DG Riooltechniek ontstoppen wij uw riool, voeren wij grondige rioolreiniging uit d.m.v. de nieuwste technieken en voeren wij rioolinspecties uit. Een rioolinspectie stelt ons in staat om uw riolering in kaart te brengen en op die manier terugkerende verstoppingen in uw riolering op te sporen. Een rioolinspectie kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Wij werken met camera-inspecties en rookinspecties. In het verleden heeft dit ons altijd in staat gesteld om de oorzaak van verstoppingen te achterhalen, waar men al meerdere keren last van heeft gehad. Wanneer wij een verstopping verhelpen lossen wij niet alleen het probleem op. Dankzij een uitgebreide rioolinspectie zorgen we dat de oorzaak van de verstopping wordt weggenomen, zodat de kans op toekomstige verstoppingen geminimaliseerd wordt.

Inspectie riolering Etten-Leur

Riool verstopt? Maak een afspraak voor een snelle ontstopping in Etten-Leur

U kunt ons bellen op telefoonnummer 076-7770948 of ons een mailtje sturen. Liever een contactformulier invullen? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw rioleringsprobleem.

Veel gestelde vragen

Afvoer of wc verstopt in uw woning in Breda? Ons ontstoppingsbedrijf in Breda staat voor u klaar

Is uw toilet verstopt en wilt u uw wc laten ontstoppen voor uw woning in Breda? Of heeft u bedrijfspand in Breda en zijn meerdere toiletten verstopt? Geen paniek, want DG Riooltechniek staat voor u klaar om de verstopping te verhelpen. Wij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor acute problemen met uw riool. Voor alle overige problemen kunt u altijd een afspraak inplannen, vaak is er al binnen twee werkdagen een professional beschikbaar die u met met de rioolproblemen kan helpen.

Wanneer is het repareren van uw riolering nodig?

Een riool repareren is nodig wanneer de riolering mankementen vertoont zoals breuken, scheuren en/of verzakkingen met verstoppingen en lekkages als gevolg. DG Riooltechniek verzorgt een rioolreparatie van A tot Z en laat alles netjes en schoon achter. Een rioolreparatie kunt u dus zonder zorgen laten uitvoeren door DG Riooltechniek.

Hoe gaat een camerainspectie van een riolering in Breda in zijn werk?

Een rioolinspectie stelt ons in staat om uw riolering en eventuele verstoppingen in kaart te brengen. Heeft u vaak last van terugkerende verstoppingen, dan kan een rioolinspectie uitkomst bieden, hierdoor kunnen wij de oorzaak van terugkerende problemen opsporen. Wij werken met camerainspecties, waarbij we met een zeer kleine camera (Sanicam of Fibercam) iedere aansluiting en leiding goed kunnen inspecteren. De Sanicam zetten we in voor leidingen van 40mm en tot een tweetal bochten van 90 graden. Voor leidingen van 75mm tot 160mm maken we gebruik van onze Fibercam, waarmee we iedere huisaansluiting nauwkeurig kunnen inspecteren. Onze camera’s beschikken over een ingebouwde zender in de camerakop waarmee een exacte locatie worden bepaald. Daarnaast kan ook de diepte van de riolering worden aangegeven op onze Riotrack.

Is een camerainspectie van uw riool wat voor u?

Een camerainspectie heeft alleen nut als de leiding niet meer verstopt is en goed gereinigd is. Wij voeren een camerainspectie dus alleen op uw verzoek uit nadat we eventuele verstoppingen verholpen hebben. Op verzoek kunnen we ook opnamen maken, zodat de beelden kunnen worden teruggekeken. Indien gewenst kunnen we deze beelden ook naar u doorsturen, eventueel met een bijbehorend verslag. Heeft u advies hierover nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wanneer kunt u het beste een rookinspectie laten uitvoeren?

Meer dan eens zijn er een aantal signalen, die erop kunnen duiden dat er iets niet goed gaat in uw riolering. Denkt u daarbij aan onder meer rioolvliegjes, onverklaarbare stank of geur die u niet helemaal kunt plaatsen. Een veelgemaakte fout is dat men vaak denkt dat het vanzelf overgaat, zonder hiervoor actie te ondernemen. Dit is echter zelden het geval. Deze signalen kunnen er namelijk op duiden dat er rioolwater in uw kruipruimte of kelder stroomt. Het gevolg hiervan is stank, schade en ongedierte. Onderneemt u dus geen actie, dan is nog meer overlast of schade het gevolg. Heeft u last van een of meer van deze problemen, schakel dan DG Riooltechniek in voor een grondige rookinspectie.

Rookinspectie van een riolering: hoe werkt dat?

Met een rookinspectie kunnen scheuren, breuken en lekkages in het riool gelokaliseerd worden door middel van rook. Door middel van een Riostream (een inspectieapparaat voor riolering) controleren we de hoofdleiding omdat hier alle afvoeren samenkomen. Hierdoor kunnen we alle afvoeren zeer nauwkeurig controleren op lekkages en/of breuken. Hiervoor dient de toegang tot de riolering opgegraven te worden. Dit is noodzakelijk om de inspectie uit te kunnen voeren, maar we er hierbij altijd voor dat u zo min mogelijk overlast hiervan ervaart.

Door middel van een slang die in de hoofdleiding wordt aangebracht, wordt er rook in de leidingen geblazen. Hierdoor wordt zichtbaar of er ergens scheuren of lekkages in de riolering zitten die stankoverlast of ongedierte kunnen veroorzaken. Een riolering dient namelijk luchtdicht te zijn en er zou dus geen rook mogen ontsnappen uit de riolering. Gebeurt dit toch, dan duidt dit op een scheur, breuk of lekkage. Op basis van onze bevindingen stellen we vervolgens een vrijblijvend adviesrapport op met aanbevelingen voor reparatie. Na de inspectie herstellen we de riolering en de opgraving waardoor dit netjes wordt achtergelaten. Zo vinden we snel de oorzaak van het probleem en kunnen we u snel verder helpen.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.