Riool ontstoppingdienst in Oosterhout

Heeft u een verstopt riool in Oosterhout en wilt u daar snel vanaf? Neem dan contact op met ons. Of het nu gaat om stankoverlast, overstromingen of acute problemen met de hoofdriolering, DG Riooltechniek staat voor u klaar met een passende oplossing op maat.

Ervaren ontstoppingsbedrijf nabij Oosterhout

DG Riooltechniek is een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf, wat oplossingen biedt voor allerlei problemen met betrekking tot uw riolering. Door vele jaren ervaring en het gebruik van de nieuwste apparatuur kunnen wij feilloos ieder rioolprobleem opsporen. Wij zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Signalen dat uw toilet of gootsteen verstopt zit

Bij een verstopt toilet zijn de signalen vaak snel waar te nemen, zoals water wat direct met het de spoelbeurt blijft staan of zelfs omhoog komt. Bij een verstopte gootsteen loopt het water vaak heel langzaam weg. Soms ontstaan er bubbels in het water wanneer dit wegloopt en er kan een borrelend geluid uit de afvoer klinken. Merkt u dat een of meer van deze signalen zich voordoen? Neem dan contact op met DG Riooltechniek. 

Oorzaken van een verstopt riool

Een verstopt riool kan meerdere oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is dat er zaken door het riool zijn gespoeld die hier niet in thuishoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vet of voorwerpen. Opgehoopte aanslag is ook een veelvoorkomende oorzaak van verstoppingen. Met een rioolinspectie kunnen wij met speciale detectieapparatuur en een camera- of rookinspectie onderzoeken waar het probleem zit. Soms kan een verstopt riool namelijk ook een andere oorzaak hebben, zoals montagefouten, slijtage of verzakkingen of beschadigingen van de riolering. Wat de oorzaak ook is, DG Riooltechniek repareert en/of renoveert uw riool, zodat u direct weer probleemloos van uw riool gebruik kunt maken.

Toiletpot verstopt Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

24-uursservice voor spoedklussen; 7 dagen per week, 24 uur per dag

Heeft u een spoedklus? Ook daarvoor kunt u bij DG Riooltechniek terecht. Wij bieden een 24-uurs service voor klussen die niet tot morgen kunnen wachten. Onze ervaren specialisten staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar voor spoedsituaties. Ook tijdens zon- en feestdagen.

Maak een afspraak voor de ontstopping van uw riool in Oosterhout

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag bij het ontstoppen van uw riool.