Riool ontstoppen in Oosterhout

Heeft u last van rioolproblemen in Oosterhout en wilt u graag uw riool laten ontstoppen? Neem dan contact met ons op. DG Riooltechniek is dé specialist op het gebied van rioleringen en het ontstoppen van een verstopte riolering. Er is er altijd een rioolspecialist bij u in de buurt die u snel van uw probleem af kan helpen!

Rioolservice in Oosterhout

Een verstopt toilet, een douche die niet meer doorloopt, stankoverlast… Helaas zijn dit problemen waar veel mensen dagelijks mee te maken krijgen. Dan is het prettig om te weten dat dit eenvoudig opgelost kan worden. DG Riooltechniek is namelijk gespecialiseerd in het oplossen van rioolproblemen zoals stankoverlast en verstopt sanitair. Ons gespecialiseerde team maakt gebruik van de nieuwe opsporingstechnieken waardoor we de oorzaak van het probleem goed kunnen achterhalen. Het ontstoppen van uw toilet kunnen wij direct voor u in orde maken. Hierdoor bent u snel van uw verstopping af. Blijken er na onze ontstoppingswerkzaamheden nog aanvullende diensten nodig te zijn? Bijvoorbeeld wanneer er iets aan uw riolering gerepareerd of vernieuwd dient te worden? Dan ontvangt u eerst een offerte van ons. Indien u akkoord gaat met de offerte, plannen we vervolgens de vernieuwings- en/of reparatiewerkzaamheden met u in. Bekijk hier onze prijzen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Inspectie voor het oplossen én voorkomen van rioolproblemen

Heeft u last van een hardnekkig rioolprobleem wat steeds blijft terugkeren? Dan is een inspectie van uw riolering wellicht een goede oplossing om de oorzaak van het terugkerende probleem te lokaliseren. Voordat er een rioolinspectie uitgevoerd kan worden, is het noodzakelijk dat de verstopping in het toilet verholpen is. Wij voeren dus eerst een ontstopping van uw toilet uit, zodat de leidingen weer vrij zijn en goed doorstromen. Blijft het probleem vervolgens toch terugkeren, dan kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren door middel van een rioolcamera. Tijdens een rioolinspectie gebruiken we een speciale rioolcamera om te controleren wat de oorzaak van het terugkerende probleem is en/of om gebreken aan het riool op te sporen. Door een uitgebreide rioolinspectie bent u ervan verzekerd dat de bron van de rioolproblemen wordt aangepakt en dat de problemen zo definitief worden opgelost.

Vermoedt u een lekkage in uw riolering? Bijvoorbeeld omdat u water door uw kruipruimte hoort stromen? Dan kunnen we door middel van een rookinspectie de lekkage opsporen. Hierbij wordt rook in de leidingen geblazen om zo lekkage op te sporen. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie op al het herstelwerk wat wij aan uw riolering uitvoeren.

Toiletpot verstopt Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Riool verstopt in Oosterhout? Wij helpen u graag het probleem te verhelpen

Is uw riool verstopt of heeft u ander probleem met uw riolering? Dan helpen wij u graag van uw probleem af! Bel ons, stuur een email of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak voor u inplannen met een van onze rioolspecialisten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen wanneer u meer informatie wilt over onze diensten.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.