Afvoer wasmachine verstopt

Heeft u te maken met een afvoer van de wasmachine die verstopt is? De vakmensen van DG Riooltechniek komen u graag helpen om het probleem te verhelpen.
• Garantie op al onze werkzaamheden.
• DG riooltechniek is zeer ervaren.
• Spoed bij afvoer wasmachine verstopt? 24/7 service.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Helpt! Afvoer wasmachine verstopt

Het is een van de meest vervelende verstopping: de afvoer van de wasmachine is verstopt! Daar zit je dan met natte je was en met wat pech een overstroming of een defecte wasmachine op de koop toe. Is de afvoer van de wasmachine verstopt dan komt dit in veel gevallen door vuil en zeepresten die de afvoer geleidelijk aan steeds een beetje meer verstoppen. Soms start de wasmachine niet op, soms is ‘de maat vol’ tijdens het wasprogramma. De dosering van wasmiddelen aanpassen is een goed idee, maar ook het preventief laten reinigen van het afvoerkanaal kan veel narigheid voorkomen. Is dit niet gelukt en is de afvoer van de wasmachine verstopt? Neem dan contact op met DG Riooltechniek. Wij lossen het probleem snel voor u op.

Rioolbuis vervangen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Riooltechniek bij afvoer wasmachine verstopt?

 

Een bedrijf gespecialiseerd in riooltechniek, is dat nodig wanneer de afvoer van mijn wasmachine verstopt is? DG Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf nabij Breda dat zich bezigheid houdt met afvoerkanalen van huis tot aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Hieronder valt ook de afvoer van de wasmachines. De hulp inroepen van een specialist heeft als voordeel dat u meteen goed geholpen wordt wanneer het probleem zich verder in het afvoer kanaal bevindt. Wij beschikken over krachtige ontstoppings- en hogedrukapparatuur. Duurder is dat niet, wel effectiever.