Riool ontstoppen in Gilze-Rijen

Een verstopte gootsteen. Een toilet wat niet doorspoelt. Stankoverlast in de badkamer. Zomaar wat voorbeelden van verschillende soorten rioolproblemen die veel voorkomen. Heeft u momenteel last van een van deze of andere rioolproblemen, dan wilt u dat dit snel wordt opgelost. DG Riooltechniek werkt snel en efficiënt om rioolproblemen in Rijen en omstreken op te lossen.

Ontstoppingsdienst in Gilze-Rijen voor een verstopt toilet

Herkent u dat? U spoelt na het toiletgebruik het toilet door en… Het toilet spoelt tergend traag door. Of erger, het water wordt omhoog gespoeld! Hoogstwaarschijnlijk heeft u dan te maken met een verstopt toilet. In dat geval raden we altijd aan om een verstopt toilet te laten ontstoppen door een van onze ervaren rioolspecialisten. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze snel de oorzaak van de verstopping achterhalen. Bovendien zorgen ze ervoor dat de oorzaak van de verstopping wordt weggenomen. Hierdoor kunt u snel weer met een gerust hart gebruik maken van uw toilet.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Riooltechniek uitgevoerd door ervaren specialisten

Bij DG Riooltechniek kunt u er altijd van op aan dat er een ervaren rioolspecialist naar uw rioolprobleem kijkt. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren rioolspecialisten. Door middel van de nieuwste technieken en apparatuur sporen we de verstopping in uw leidingen op en zorgen we ervoor dat de kans op terugkerende rioolproblemen wordt verkleind. Zo kunnen we op uw verzoek een rioolinspectie doen, zowel preventief als wanneer zich al meermaals een probleem heeft voorgedaan in uw riool. Met een rioolinspectie kunnen we alle leidingen nalopen en kunnen we eventuele breuken en scheuren in de leidingen achterhalen. Wij kunnen dan middels een rioolcamera in uw leidingen achterhalen wat de oorzaak van de terugkerende rioolproblemen is. Bij een rookinspectie blazen we rook in de leidingen om te kijken of er ergens rook ontsnapt. Dit kan namelijk duiden op een scheur of breuk, die gerepareerd dient te worden. Soms is het echter noodzakelijk om herstel- of reparatiewerkzaamheden uit te voeren. In dat geval sturen wij u van tevoren een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat, plannen we hierna een vervolgafspraak met u in m de herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Spoed riool ontstoppen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor al uw rioolproblemen nabij Gilze-Rijen

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met uw rioolproblemen. U kunt op korte termijn een afspraak met ons inplannen of, als het echt een spoedklus betreft, binnen 24 uur. Wij zorgen dan dat er binnen 24 uur een rioolspecialist bij u langs komt om u direct van uw rioolprobleem af te helpen. Bel ons voor een afspraak of vul online ons formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.