AFVOER VERSTOPT

Een verstopte afvoer is ontzettend vervelend en zorgt daarbij ook nog eens voor veel overlast en ongemak. Dat is merkbaar wanneer er bijvoorbeeld water blijft staan in de gootsteen, de badkuip of er sprake is van hoogstaand water in de toiletpot. Bespaart u zichzelf de kostbare moeite van het experimenteren met chemische middelen, want deze brengen u zelden verbetering. Sterker nog, het kan de gevolgen alleen maar groter maken.

Verstoppingen komen natuurlijk ergens vandaan en kunnen verschillende oorzaken hebben. Voor u als leek is het bijna niet mogelijk om de exacte oorzaak te achterhalen, laat staan dat u er goed op kunt anticiperen. Voor dit soort zaken zijn wij er als uw specialist voor uw riolering.

Vetresten en zeepresten zijn vaak de veroorzakers van veel verstoppingen. Doordat deze producten in veel huishouden dagelijks en frequent worden gebruikt is een verstopping op zijn tijd haast niet voorkomen. Deze kan echter wel vakkundig en snel door DG Riooltechniek worden opgelost!

Voor al uw verstoppingen in huis zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Neem daarom tijdig contact met ons op en laat verstoppingen niet meer problemen veroorzaken dan nodig is. Wij beschikken over het juiste en voldoende materiaal om met deze problemen aan de slag te gaan.