Riolering vernieuwen zonder hak,- en breekwerk

Is de riolering onder uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe, maar is er geen kruipruimte aanwezig?  Heeft u vloerverwarming met een mooie vloer in uw pand wat er voor gaat zorgen dat het vervangen van de riolering een extra kostbare grap gaat worden omdat er geen kruipruimte aanwezig is? Lees dan verder!

Een kapotte of verzakte riolering onder uw pand

Het is een erg vervelende situatie wanneer u net een nieuwe vloer van tegels of hout heeft gelegd met daaronder misschien wel vloerverwarming en uw riolering blijkt kapot of verzakt te zijn. De riolering moet dan natuurlijk zo snel mogelijk worden hersteld of volledig worden vervangen. Als er geen kruipruimte aanwezig is, moet uw nieuwe vloer er weer uit en dat is natuurlijk erg kostbaar. DG Riooltechniek beschikt over de kennis en juiste materialen om de riolering te vervangen zonder hak,- en breekwerk.

Riolering reparen of vervangen

Gelukkig beschikken we bij DG Riooltechniek over de mogelijkheid om de riolering onder een woning te kunnen vervangen of repareren indien er geen kruipruimte aanwezig is. Zo is het niet noodzakelijk om uw vloer (weer) open te breken. Als de situatie ter plaatse het toe laat kunnen wij een tunnel ( kruipruimte) zuigen onder het pand, de oude riolering vervangen voor een nieuwe en vervolgens de tunnel weer opnieuw vullen met schoon zand. Op die manier maken we een tijdelijke kruipruimte waardoor er binnen vrijwel geen overlast is en er binnen niets opengebroken hoeft te worden. In Nederland is deze werkwijze uniek, daarom voeren wij deze werkzaamheden door heel Nederland uit. Het zuigen van de tunnel doen wij met onze zandzuigwagen, de opgezogen grond wordt netjes afgevoerd en er wordt schoon zand terug geblazen waarmee de tunnel weer wordt afgesloten. De nieuwe riolering wordt aangelegd met KOMO gekeurd PVC materiaal waarop 5 jaar garantie wordt verstrekt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Riolering laten vernieuwen

Bent u op zoek naar professionals die uw riolering kunnen vernieuwen zonder breekwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres! Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Voor het vervangen van de riolering m.b.v. onze zandzuigwagen wordt altijd eerst een vrijblijvende offerte opgesteld, hiervoor komen wij kosteloos bij u ter plaatse kijken waarna u onze offerte per email zult ontvangen. We zijn al jarenlang specialist op het gebied van rioleringstechnieken en kunnen u verschillende diensten aanbieden die altijd met de volledige vakkundigheid bij u worden uitgevoerd.

3a33de3c-88a8-4909-9aae-dd2415642f35
bully zijkant 2
bully zijkant