Riolering vernieuwen in Breda zonder hak,- en breekwerk

Is de riolering onder uw woning of bedrijfspand in Breda aan vervanging toe, maar is er geen kruipruimte aanwezig?  Heeft u vloerverwarming met een mooie vloer in uw pand wat er voor gaat zorgen dat het vervangen van de riolering een extra kostbare grap gaat worden omdat er geen kruipruimte aanwezig is? Lees dan verder!

Een kapotte of verzakte riolering onder uw pand

Het is een erg vervelende situatie wanneer u net een nieuwe vloer van tegels of hout heeft gelegd met daaronder misschien wel vloerverwarming en uw riolering blijkt kapot of verzakt te zijn. De riolering  moet dan natuurlijk zo snel mogelijk worden hersteld of volledig worden vervangen. Als er geen kruipruimte aanwezig is, moet uw nieuwe vloer er weer uit en dat is natuurlijk erg kostbaar. DG Riooltechniek Breda beschikt over de kennis en juiste materialen om de riolering te vervangen in Breda zonder hak,- en breekwerk.

Riolering repareren of vervangen in Breda

Gelukkig beschikken we bij DG Riooltechniek over de mogelijkheid om de riolering onder een woning in Breda te kunnen vervangen of repareren indien er geen kruipruimte aanwezig is. Zo is het niet noodzakelijk om uw vloer (weer) open te breken. Als de situatie ter plaatse het toe laat, kunnen wij een tunnel ( kruipruimte) zuigen onder het pand, de oude riolering vervangen voor een nieuwe en vervolgens de tunnel weer opnieuw vullen met schoon zand. Op die manier maken we een tijdelijke kruipruimte waardoor er binnen vrijwel geen overlast is en er binnen niets opengebroken hoeft te worden. In Nederland is deze werkwijze uniek, daarom voeren wij deze werkzaamheden door heel Nederland uit, waaronder in Breda. Het zuigen van de tunnel doen wij met onze zandzuigwagen, de opgezogen grond wordt netjes afgevoerd en er wordt schoon zand terug geblazen waarmee de tunnel weer wordt afgesloten. De nieuwe riolering wordt aangelegd met KOMO gekeurd PVC materiaal waarop 5 jaar garantie wordt verstrekt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Riolering laten vernieuwen in Breda

Bent u op zoek naar professionals die uw riolering in Breda kunnen vernieuwen zonder breekwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres! Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Voor het vervangen van de riolering m.b.v. onze zandzuigwagen in Breda, wordt altijd eerst een vrijblijvende offerte opgesteld, hiervoor komen wij kosteloos bij u ter plaatse kijken waarna u onze offerte per email zult ontvangen. We zijn al jarenlang specialist op het gebied van rioleringstechnieken en kunnen u verschillende diensten aanbieden nabij Breda die altijd met de volledige vakkundigheid bij u worden uitgevoerd.

3a33de3c-88a8-4909-9aae-dd2415642f35
bully zijkant 2
bully zijkant

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.