Ontstoppingsdienst voor het ontstoppen van uw riool nabij Drimmelen

Heeft u last van rioolproblemen zoals stankoverlast of een toilet wat niet doorspoelt? DG Riooltechniek is een ontstoppingsbedrijf gespecialiseerd in het aanpakken van diverse rioolproblemen.

Geavanceerde riooltechniek voor al uw rioolproblemen in Drimmelen, Made, Lage Zwaluwe en Hoge Zwaluwe

Wij hanteren verschillende manieren om uw rioolproblemen aan te pakken. Zo kunnen we middels camerainspectie uw riool grondig inspecteren op lekkages, scheuren of breuken. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van een rookinspectie om de oorzaak van een stinkend riool of lekkage te achterhalen. Doordat we een zeer grondige inspectie uitvoeren, kunnen we de oorzaak van terugkerende rioolproblemen achterhalen en deze definitief verhelpen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Spoedservice voor uw riool; 24 uur per dag, 7 dagen per week

‘Help, mijn toilet spoelt niet meer door!’ Het is een noodkreet die we regelmatig te horen krijgen. Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat een keer te maken met een toilet wat niet meer doorspoelt of overloopt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere zaken die direct uw aandacht kunnen vragen, zoals een lekkende riolering, stank of een verstopte afvoer van wastafel, keuken of douche.

Dan is het goed om te weten dat DG Riooltechniek per direct voor u klaar staat! Onze spoedservice voor hulp bij acute rioleringsproblemen is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. U kunt direct een afspraak inplannen met ons team. Bij twijfel adviseren we ook om contact op te nemen. Wij helpen u graag om te bepalen of wij uw probleem het beste per direct of de volgende werkdag kunnen verhelpen. 

Spoed riool ontstoppen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Snelle rioolservice in regio Drimmelen

Er is altijd een DG-Riooltechniek rioolspecialist in de buurt om te helpen. Heeft u een rioolprobleem in Made, Drimmelen, Lage Zwaluwe of Hoge Zwaluwe en wilt u zo snel mogelijk een afspraak met een van onze specialisten inplannen? Wij helpen u graag van het probleem af. Of het nu gaat om stankoverlast, een lekkende riolering, of een ander rioolprobleem DG Riooltechniek lost het voor u op! Onze gecertificeerde en ervaren rioolspecialisten helpen u graag! Neem contact op voor meer informatie of bel ons om een afspraak te maken.