Onze verschillende bussen

Wij weten als geen ander de weg te vinden in het riool en de leidingen in en rondom uw huis of (bedrijfs)pand, daarom kunt u onze professionele hulp inschakelen bij problemen zoals het ontstoppen van uw afvoer, het repareren, vervangen of herstellen van uw riool, maar ook bijvoorbeeld bij stankdetectie. Door onze jarenlange ervaring weten we altijd wat we moeten doen om uw probleem op te lossen, maar dat kunnen we niet zonder gebruik te maken van onze verschillende voertuigen!

Servicebus

Onze servicebus is uitgerust met alle noodzakelijke materialen om u van uw rioleringsprobleem af te helpen. Zo beschikt deze bus over een camerasysteem om het rioleringsprobleem goed te kunnen bekijken (er kunnen zelfs opnames van worden gemaakt) en een rook-detectie systeem om eventuele scheuren/breuken in een leiding op te sporen. Daarnaast beschikt deze bus ook over een Aquajet hogedrukmachine inclusief een flinke watertank, om zeep- en kalkresten van de binnenkant van de leidingen te verwijderen waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale spuitkoppen.

Onze verschillende bussen

Combiwagen

Onze combiwagen gebruiken we voornamelijk voor het legen van vetvangputten in de horeca en het leegzuigen van kruipruimtes en kelders. Ook voor het doorspuiten van rioleringen van een grote diameter of bij extreem grote projecten zetten we deze wagen in.

Vernieuwingsbus

Deze bus is speciaal ingericht voor het vervangen of repareren van uw riolering. Onze vernieuwingsbus is speciaal voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen om de reparatie, vervanging of aanleg van uw riolering efficiënt en vakkundig uit te voeren, veel pvc materialen zijn direct bij de hand zodat wij snel kunnen werken. Bij werkzaamheden waarbij zware graafwerkzaamheden noodzakelijk zijn, maken wij gebruik van onze Kubota graafmachine met de bijnaam “Harry”. Deze kleine en zeer makkelijke wendbare machine is ideaal afgestemd op onze werkzaamheden en een kei in het graven van lange sleuven en het werken op kleinere soms smalle locaties.

Rioleringsproblemen?

Heeft u last van rioleringsproblemen? Neem dan contact op met het rioleringsbedrijf in Breda en omstreken! Met onze jarenlange ervaring en onze verschillende wagenskunnen we elk probleem oplossen.