OVER ONS

DG Riooltechniek staat voor jarenlange ervaring, vakbekwaam personeel en de beste service en kwaliteit op het gebied van riooltechniek.

Wij stellen dagelijks alles in het werk om u te voorzien van uitmuntend vakwerk zodat we in staat zijn om uw problemen en ongemak met betrekking tot het riool op te lossen. U vindt ons in de regio en omgeving van Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Teteringen en Bergen op Zoom. We zijn een bekend gezicht, met een glimlach die u graag service biedt.

De betrouwbare specialist op het gebied van riooltechniek

Een huis, woning of pand brengt doorgaans woongeluk of werkcomfort met zich mee maar ieder pand zorgt van tijd tot tijd ook wel eens voor wat ongemak. Een verstopte afvoer, riolering of toilet zijn daar voorbeelden van en dan is een betrouwbare specialist wel zo wenselijk en dat is waar wij bij u om de hoek komen kijken. Als bedrijf zijn we voorzien van uitgebreide materialen en uitstekende apparatuur, zodat we de kwaliteit kunnen bieden die u van ons mag verwachten. Daarnaast bieden we een 24-uurservice, zodat we op ieder tijdstip van de dag tot uw beschikking kunnen staan. Niemand hoeft onnodig lang met rioolproblemen te kampen, zo is onze mening.

Laat een ogenschijnlijke verstoppingen niet tot grotere gevolgen leiden, zoals een permanent lek of overstromingen. Professionele en vakkundige hulp met betrekking tot uw riolering en leidingen vindt u bij DG Riooltechniek.