Is uw wc verstopt? Wij staan voor u klaar!

Heeft u een verstopte wc  en wilt u hier snel vanaf? Dan bent u bij DG Riooltechniek aan het juiste adres. Wij kunnen alle soorten verstoppingen in uw toilet verhelpen. Door onze vele jaren ervaring en gediplomeerd personeel kunnen wij de verstopping opsporen en snel verhelpen. Zo heeft u in een mum van tijd weer een goed functionerend toilet.

Daarom kiest u voor DG Riooltechniek

Bij een verstopt toilet belt u met DG Riooltechniek. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor hulp bij uw toilet verstopping.

  • Verstopt toilet snel verholpen voor particulieren en bedrijven
  • 24-uurs service beschikbaar
  • Jarenlange ervaring
  • Moderne apparatuur
  • Gediplomeerde rioolspecialisten

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schakel een ervaren rioolspecialist in

Wanneer er een verstopping in uw toilet zit, zien we dat veel mensen zelf aan de slag gaan om de verstopping te verhelpen. Vaak wordt door middel van een ontstopper of andere huis-, tuin- en keukenmiddeltjes geprobeerd om de verstopping zelf weg te krijgen. Dit kan echter schade aan uw toilet of leidingen veroorzaken wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd. Schakel daarom een rioolspecialist in om de verstopping in uw toilet te verhelpen. U bent dan verzekerd van een veilige en specialistische aanpak door één van onze ervaren rioolspecialisten.

Toilet verstopt? Wij helpen u graag

Onze gediplomeerde specialisten hebben veel vakkennis in huis en staan graag voor u klaar om de verstopping te verhelpen. Heeft u direct een rioolspecialist nodig die u helpt om uw wc te ontstoppen? DG Riooltechniek staat voor u klaar!

Toiletpot verstopt Breda

24-uurs service om uw wc te ontstoppen

Wanneer u een verstopte wc heeft wilt u daar natuurlijk niet te lang mee blijven zitten. Met onze 24-uurs service zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om uw verstopping op te lossen. Er is altijd een medewerker telefonisch beschikbaar en u hoeft nooit lang te wachten om een afspraak in te plannen.

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Wij verhelpen het probleem en de oorzaak

Behalve uw wc kunnen er natuurlijk ook andere leidingen en afvoeren verstopt raken in huis. Dit kan veroorzaakt worden door slecht gebruik, maar ook door constructiefouten, oude afvoersystemen of een beschadigde of vervuilde riolering. Dit speelt met name vaak bij oudere woningen of hoogbouw. Hier zijn leidingen vaak horizontaal geplaatst en toiletten komen regelmatig op dezelfde afvoer uit, wat voor problemen kan zorgen. Het doorspoelen van vet, wc-blokjes of hygiëneproducten zoals damesverband of babydoekjes kan ook leiden tot verstoppingen.

Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. In het geval van verstoppingen, zorgen wij ervoor dat we snel bij u op locatie zijn. Heeft u een minder urgente verstopping of zijn er andere zaken die ook overlast veroorzaken? Dan kunnen we in overleg een afspraak maken op een moment dat het u schikt. 

Professionele apparatuur om uw toilet te ontstoppen

Ons allround rioleringsbedrijf beschikt over de meest moderne apparatuur en middelen om problemen in afvoerbuizen en rioleringen te voorkomen en te verhelpen. Naast het ontstoppen van het toilet kunnen we met camera’s de oorzaak opsporen en zo de bron aanpakken. Bij verstopte afvoeren zijn aangekoekt vuil, opgehoopt urine, zand-, vet- of zeepresten in veel gevallen de boosdoener. Met cameradetectie kunnen we de ernst van de zaak in kaart brengen en hier zeer gericht het plan van aanpak op afstemmen. Zo pakken wij het probleem bij de bron aan.  

Maak nu een afspraak

Een afspraak maken doet u online via ons contactformulier, via een e-mail of door ons te bellen.