Het ontstoppen van.. uw badkamer

Een verstopping in uw badkamer kan vrijwel overal ontstaan. De leidingen lopen namelijk door de gehele badkamer. Daarom kunnen er problemen ontstaan in de afvoer van uw toilet, bad, douche, wastafel of nog dieper in de riolering. Heeft u een verstopping in uw badkamer? Laat ons u helpen!

Oorzaken verstoppingBadkamer ontstoppen

In de afgelopen jaren hebben we verschillende oorzaken gezien van een verstopte afvoer. We zetten de meest belangrijke voor u op een rijtje:
– Scheerschuim
– Zeepresten van bijvoorbeeld shampoo en shampoo
– Vettigheid van conditioner, vooral omdat dit product een dikke substantie heeft
– Resten van schoonmaakmiddelen
– Haren

De leidingen slibben vaak langzaam dicht door de grote hoeveelheid gebruik van zeepresten en vettigheid in combinatie met haren. Dit leidt al snel tot een blokkade.

Verstopping verhelpen

Wij begrijpen best dat u eerst zelf wil proberen om de verstopping te verhelpen voordat u een specialist erbij haalt. Daarom geven wij een paar tips:
– Gebruik een rubberen ontstopper

– Gebruik nooit vloeibare ontstoppingsmiddelen, de kans op meer ellende of zelfs forse schade door het gebruik hiervan is groot!
– Met een azijn- of sodaoplossing kunt u uw badafvoer schoonmaken. Spoel het daarna even door met kokend water
– Reinig de zwanenhals door middel van een ontstoppingsveer
– Haal regelmatig het zeefje uit de badafvoer en verwijder al het vuil
– Verwijder de sifon onder de afvoer en maak deze en de leiding schoon

Laat uw badkamer ontstoppen

Ernstige verstoppingen in uw badkamer kunt u het beste overlaten aan een specialist. Met onze jarenlange ervaring en onze vakbekwame professionals helpen wij u af van uw rioleringsproblemen. Wij staan garant voor kwaliteit en service.

Neem nu contact met ons op!