Ontstoppingsdienst voor het ontstoppen van uw riool

Niets is zo vervelend als verstoppingen in uw huis, met overlast als gevolg. Aangezien dit zeer regelmatig voorkomt, kunnen we wel stellen dat er maar weinig situaties zijn die ons onbekend zijn als het om verstoppingen gaat. Als ontstoppingsdienst zijn we bij DG Riooltechniek méér dan thuis op het gebied van verstopping in of rondom huis. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden als ontstoppingsdienst.

Ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring

Als gespecialiseerde ontstoppingsdienst zijn veel klussen door ons zo geklaard. Met onze jarenlange ervaring in ons vak streven wij er altijd naar om u binnen een zo kort mogelijke tijd te helpen. We weten als geen ander hoe hinderlijk de gevolgen van verstopping kunnen zijn, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Tekenen dat uw riool verstopt zit

Als uw riool verstopt is, heeft u wellicht al een aantal dingen opgemerkt. Dit kan zijn dat het water in de afvoer van uw douche, badkuip of wasbak niet snel wegloopt. Een ander herkenbaar signaal is dat het water bij het spoelen van het toilet omhoog komt. Ook stankoverlast kan een indicatie zijn dat er problemen met uw riolering zijn. In alle gevallen is het nodig dat uw riool wordt gereinigd of wordt ontstopt. Een verstopping lost nooit vanzelf op, daarom moet een verstopt riool altijd verholpen worden.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Oorzaken van een verstopping

Een verstopping van uw riolering kan meerdere oorzaken hebben. De oorzaak van een verstopping kan zijn; vervuiling door bijvoorbeeld zeep, haren en/of vet maar ook gebreken aan de riolering zoals breuken, verzakkingen of boomwortels kunnen voor verstoppingen zorgen. DG Riooltechniek krijgt alle problemen opgelost! Als specialist op het gebied van ontstoppingen hebben we inmiddels ervaring met iedere vorm van rioolverstoppingen en indien gewenst kunnen we bij terugkerende problemen met een camera of kijken of er wellicht meer aan de hand is.

Last van een verstopping? Maak een afspraak met ons ontstoppingsbedrijf

Heeft u last van verstoppingen in huis, dan helpen wij u graag om deze te verhelpen. Wij raden veel vormen van ‘doe-het-zelf’-oplossingen af, omdat deze vaak schadelijk kunnen zijn voor uw leidingen. Raadpleeg daarom onze ontstoppingsdienst, want het scheelt u veel tijd, zoekwerk en overlast. Daarbij zorgen wij tevens voor duurzame oplossingen waar u lang mee vooruit kunt! Als professionele ontstoppingsdienst adviseren wij u met welke maatregelen u verstoppingen in de toekomst kunt voorkomen of tegen kunt gaan. Heeft u dus last van verstoppingen in huis en zit u met de handen in het haar? Dan informeren wij u met plezier over onze mogelijkheden en diensten!

Bad ontstoppen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Reparatie of renovatie van uw riool

Het kan voorkomen dat er gaten of scheuren in uw riolering zitten. Deze schade wordt meestal ontdekt na de reiniging van het riool of bij het uitvoeren van een camera-inspectie of rook-inspectie. Een rioollucht of een lekkage kan ook duiden op een kapotte riolering. Het repareren van een afvoer of riool moet u echt aan een expert overlaten en niet zelf uitvoeren omdat anders de kans bestaat dat u alleen de zichtbare schade repareert, maar dat de echte, achterliggende oorzaak niet wordt opgelost. Hierdoor kunnen rioolproblemen binnen de kortste keren weer terugkomen. Dan is het tijd om uw riool te laten reparen of renoveren door DG Riooltechniek B.V., zodat uw riool snel weer probleemloos kan worden gebruikt.

Riolering vervangen wanneer er geen kruipruimte is

Wist u dat we ook rioleringen kunnen vervangen wanneer er geen kruipruimte aanwezig is? En dat we dit zelfs kunnen doen zonder de vloer open te breken? Bij DG Riooltechniek maken we gebruik van een zandzuigwagen om bij de riolering onder uw huis of bedrijfspand te komen. We zuigen het zand onder uw woning weg en vervangen de verzakte of kapotte riolering. Vervolgens wordt er weer schoon zand teruggeblazen daar waar eerder zand werd weggezogen. Na de nodige werkzaamheden kunt u weer gewoon gebruik maken van uw riolering.

Rioolservice; 24 uur per dag, 7 dagen per week

Met onze 24-uurs rioolservice hoeft u niet bang te zijn dat u tot de volgende dag met overlast zit. Soms kan een rioolprobleem namelijk niet tot morgen wachten. Bij DG Riooltechniek is er altijd een medewerker beschikbaar. DG Riooltechniek is een rioleringsbedrijf wat professionele en vakkundige hulp biedt met betrekking tot uw riolering en leidingen. Dag én nacht en ook op zon,- en feestdagen.

Bad ontstoppen Breda
Spoed riool ontstoppen Breda

DG Riooltechniek: het vertrouwde adres als uw riool verstopt is

Het riool ontstoppen doen we zowel in de vorm van particuliere opdrachten als in de vorm van opdrachten namens gemeenten, provincies, instellingen of bedrijven. Wanneer het riool bij u mankementen begint te vertonen of overlast veroorzaakt is het tijd om bij ons aan de bel trekken. Dit soort rioolproblemen lossen zich nooit vanzelf op en daarom is het altijd van belang om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wanneer u er tijdig bij bent, kunnen we ervoor zorgen dat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Ook qua kosten, want hoe langer u wacht, hoe moeilijker het vaak wordt om de verstopping te verhelpen. Bij DG Riooltechniek maken we gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken, zoals camera-onderzoek, om de oorzaak van stankoverlast of lekkages te lokaliseren en in kaart te brengen. 

Last van een verstopt riool? Maak direct een afspraak

Een verstopt riool is erg vervelend, maar niet onoverkomelijk. Als we bedenken dat er dagelijks veel gebruik wordt gemaakt van de riolering, is het logisch dat er op een bepaald moment onderhoud of herstel nodig is. Een verstopt riool kan optreden wanneer onderhouds- of herstelwerkzaamheden niet tijdig zijn gedaan of omdat er gewoon sprake is van pech. In alle scenario’s geldt dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn bij een verstopt riool. Bij DG Riooltechniek weten we als geen ander raad met deze alledaagse problemen en zorgen we ervoor dat u binnen de kortst mogelijke tijd weer van het probleem bent verlost. Heeft u dus het vermoeden of zijn er duidelijke signalen die erop duiden dat uw riool verstopt is? Neem dan contact op met DG Riooltechniek.

Wat vinden mensen van ons?

Roy Vergauwen
Roy Vergauwen
2022-05-04
Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
paul roks
paul roks
2022-02-03
Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
Dykara Automotive
Dykara Automotive
2022-01-12
Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Maurits Berendschot
Maurits Berendschot
2021-10-05
Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
Kees Bastiaansen
Kees Bastiaansen
2021-05-12
Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.