Ontstoppingsdienst

Niets is zo vervelend als verstoppingen in uw huis, met overlast als gevolg. Aangezien dit zeer regelmatig voorkomt, kunnen we wel stellen dat er maar weinig situaties zijn die ons onbekend zijn als het om verstoppingen gaat. Als ontstoppingsdienst zijn we bij DG Riooltechniek méér dan thuis op het gebied van verstopping in of rondom huis. We vertellen u graag meer over onze werkzaamheden als ontstoppingsdienst.

Ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring

Als gespecialiseerde ontstoppingsdienst zijn veel klussen door ons zo geklaard. Met onze jarenlange ervaring in ons vak streven wij er altijd naar om u binnen een zo kort mogelijke tijd te helpen. We weten als geen ander hoe hinderlijk de gevolgen van verstopping kunnen zijn, zowel binnenshuis als buitenshuis. 

Een verstopping van uw riolering kan meerdere oorzaken hebben. De oorzaak van een verstopping kan zijn; vervuiling door bijvoorbeeld zeep, haren en/of vet maar ook gebreken aan de riolering zoals breuken, verzakkingen of boomwortels kunnen voor verstoppingen zorgen. 

DG Riooltechniek krijgt alle problemen opgelost! Als specialist op het gebied van ontstoppingen hebben we inmiddels ervaring met iedere vorm van rioolverstoppingen en indien gewenst kunnen we ook altijd met een camera kijken of er wellicht meer aan de hand is.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Last van een verstopping? Maak een afspraak met ons ontstoppingsbedrijf

Heeft u last van verstoppingen in huis, dan helpen wij u graag om deze te verhelpen. Wij raden veel vormen van ‘doe-het-zelf’-oplossingen af, omdat deze vaak schadelijk kunnen zijn voor uw leidingen. Raadpleeg daarom onze ontstoppingsdienst, want het scheelt u veel tijd, zoekwerk en overlast. Daarbij zorgen wij tevens voor duurzame oplossingen waar u lang mee vooruit kunt! Als professionele ontstoppingsdienst adviseren wij u met welke maatregelen u verstoppingen in de toekomst kunt voorkomen of tegen kunt gaan. Heeft u dus last van verstoppingen in huis en zit u met de handen in het haar? Dan informeren wij u met plezier over onze mogelijkheden en diensten!

Riolering vervangen wanneer er geen kruipruimte is

Wist u dat we ook rioleringen kunnen vervangen wanneer er geen kruipruimte aanwezig is? En dat we dit doen zonder de vloer open te breken? Bij DG Riooltechniek maken we gebruik van een zandzuigwagen om bij de riolering onder uw huis of bedrijfspand te komen. We zuigen het zand onder uw woning weg en vervangen de verzakte of kapotte riolering. Vervolgens wordt er weer schoon zand teruggeblazen daar waar eerder zand werd weggezogen. Na de nodige werkzaamheden kunt u weer gewoon gebruik maken van uw riolering.