Rioolwerkzaamheden Breda

DG Riooltechniek is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met aanleg, onderhoud en reparatie van leidingen en rioleringen. Ons vakgebied strekt zich uit van leidingen en rioleringen in en om onroerend goed tot aan de aansluiting op het openbare riool.

  • Zeer ervaren en kundig op het gebied van riooltechniek.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
  • Ontstoppen, lekdetectie, isolatie, enz.
  • Aanleg, onderhoud, reparatie, renovatie enz.

Rioolwerkzaamheden Breda: ontstoppen

Putje, afvoer, afwasmachine, bad of gootsteen verstopt bij u thuis, in uw restaurant of (zorg) instelling? Bel onze 24-uurs servicedienst en het probleem is snel verholpen. We beschikken over krachtig materiaal om elke verstopping aan te kunnen. U mag rekenen op vakkundig en vriendelijke medewerkers die niet alleen snel de verstopping verhelpen, maar ook voorbij de verstopping kijken en adviseren hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Rioolwerkzaamheden Breda: onderhoud

Alle mogelijke vormen van onderhoud aan leidingen en rioleringen kunt u door ons laten uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van een regenpijp, het op aanbrengen van nieuwe leidingen of het schoonmaken van afvoerputten in de professionele keuken, onderhoudswerk aan rioleringen en leidingen worden door ons professioneel, precies en netjes aangepakt met als doel schade die kan ontstaan door slijtage of vervuiling te beperken of te voorkomen.

Rioolwerkzaamheden Breda: Ontluchten en beluchten

Stankoverlast en rioollucht wijst op een open verbinding tussen het riool en uw woon of werkomgeving. Rioollucht kan het gevolg zijn van niet werkende sifons door boven- of onderdruk. Dit kan optreden bij gelijktijdig gebruik van meerdere afvoeren binnenshuis. Bij een hoge rioolstand door bijvoorbeeld overvloedige regen kan hetzelfde optreden. Deze probleem zijn op te lossen door middel van het aanbrengen van onderdelen die zorgen voor ontluchting (bij drukverschil vanuit binnenshuis) of beluchting (bij drukverschil vanuit het openbare riool).

Rioolwerkzaamheden Breda: lekdetectie

Zijn er signalen die wijzen op een lekkage zoals rioollucht, rioolvliegjes of lekkagevlekken? Kenmerken van lekkage openbare zich lang niet altijd op de plek waar de lekkage zich bevindt. Door middel van lekdetectie, waarbij we de meest moderne materialen gebruiken, kunnen we nauwkeurig lekkages en hun exacte locaties in kaart brengen. Is de lekkage in kaart gebracht dan wordt hierop een plan van aanpak uitgeschreven en met de groots mogelijke zorg door ons uitgevoerd.

Rioolwerkzaamheden Breda: aanleg en renovatie

Door slijtage, constructiefouten, verzakkingen, schade door bijvoorbeeld wortelgroei, renovatie, maar ook bij nieuwebouwwoningen verzorgt DG Riooltechniek zeer vakkundig alle voorkomende werkzaamheden rondom de aanleg van rioleringen. Ons uitgebreide machinepark ondersteunt de kennis en ervaring van onze goed opgeleide medewerkers, waardoor we ook de meest uitdagende opdrachten kunnen aannemen.

Rioolwerkzaamheden Breda Rioolwerkzaamheden Breda Rioolwerkzaamheden Breda

Rioolwerkzaamheden Breda

Rioolwerkzaamheden Breda