Rioolprobleem Breda verhelpen

DG Riooltechniek is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezigheid met de aanleg, reparatie, renovatie en het verhelpen van problemen in afvoerkanalen van huis tot aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. U kunt ons o.a. inschakelen bij:

  • Detectie en inspectie rioolprobleem Breda.
  • Reparatie afvoerkanalen bij rioolprobleem Breda.
  • Vervangen afvoerkanalen bij rioolprobleem Breda.
  • Camera- en rookdetectie bij rioolprobleem Breda.
  • Vervangen riolering zonder breken.
  • 24-uurs service.

Rioolprobleem: verstopping!

Het meest voorkomende rioolprobleem in Breda en omstreken die we aantreffen zijn verstoppingen. Bubbelt de afvoer? Loopt het water niet meer weg, soms tot overstroming toe? Is er stankoverlast? Wordt regenwater niet meer afgevoerd door de regenpijp? Dit duidt allemaal op een rioolprobleem dat te maken heeft met verstopping. Herkent u een dergelijk rioolprobleem? Voor Breda belt u direct met ons servicenummer. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de verstopping snel verholpen is.

Rioolprobleem: beschadiging!

Verstopping worden in veel gevallen door vuil of voorwerpen dat zich vooraan in het afvoerkanaal bevindt. Ligt het probleem dieper dan kan het rioolprobleem veroorzaakt worden door een beschadiging. Dit kan veroorzaakt worden door een constructiefout, door verzakking, maar ook door bijvoorbeeld wortelgroei. Met behulp van speciale camera’s kunnen we een rioolprobleem als gevolg door schade in kaart brengen waarna een plan van aanpak wordt opgesteld.

Rioolprobleem: vervangen zonder kruipruimte!

Heeft u het advies gekregen dat uw rioolprobleem alleen kan worden opgelost door (een deel van) het riool te vervangen, maar heeft de locatie geen kruipruimte? Rioolvervanging kan door ons worden uitgevoerd zonder dat de vloer opgebroken hoeft te worden. DG Riooltechniek beschikt over een zogenaamde zandzuigwagen. die ervoor zorgt dat we bij de riolering onder uw huis of bedrijfspand te komen. Waar nodig zuigen we zand onder het gebouw weg zodat er ruimte ontstaat om bij werkzaamheden uit te voeren. Deze methode is volkomen veilig, zonder breekwerk aan de vloer. Uitgebreide informatie over deze methode verstrekken wij u graag. Een telefoontje is voldoende. Wij helpen u graag.

Belt u bij een rioolprobleem Breda zo spoedig mogelijk met DG Riooltechniek. Een zeer ervaren team staat voor u klaar voor advies, uitleg en herstelwerkzaamheden. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Rioolprobleem Breda Rioolprobleem Breda Rioolprobleem Breda

Rioolproblemen Breda