Riool stankoverlast Breda?

Heeft u last van riool stankoverlast in Breda? Riool stankoverlast kan ontstaan wanneer er een openverbinding bestaat tussen het riool en de buitenomgeving. Het is een vervelend probleem waar je zo snel mogelijk vanaf wilt. Ervaart u riool stankoverlast in Breda? DG Riooltechniek brengt de oorzaak van riool stankoverlast in kaart en zorgt voor een trefzekere oplossing.

  • Riool stankoverlast Breda 24-uurs service
  • Riool stankoverlast Breda opgelost bij woningen en bedrijven
  • Vele jaren ervaring op het gebied van riooltechniek

Snel hulp bij riool stankoverlast Breda

Riool stankoverlast ontstaat als het rioolsysteem geen afgesloten verbinding meer is. Is er een rioollucht merkbaar dan kan dit duiden op een lekkage in de riolering. Riool stankoverlast kan ook ontstaan doordat sifons droog komen te staan waardoor stank een kans krijgt. Om de juiste oorzaak te vinden, én tot een blijvende oplossing tegen riool stankoverlast te komen heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd bedrijf. DG Riooltechniek houdt zich bezig met alles op het gebied van riooltechniek van afvoer bij u thuis of in het bedrijf tot de aansluiting op het openbare rioolnetwerk.

Riool stankoverlast Breda, wat is er tegen te doen?

Allereerst voeren we een onderzoek uit naar de oorzaak van de stankoverlast. Om tot de juiste locatie en conclusie te komen beschikken onze medewerkers over ervaring en de meest moderne apparatuur binnen ons vakgebied, zoals (infrarood) camera’s en overige detectieapparatuur. Algemeen valt de oorzaak van riool stankoverlast uiteen in twee oorzaken:

  • Riool stankoverlast door lekkage.
  • Riool stankoverlast door het ontbreken van ontluchting of beluchting.

Ontstaat rioolstank door lekkage dan is het niet altijd nodig om te breken. Bevindt het lek zich onder de woning, maar is er geen kruipruimte? DG Riooltechniek beschikt over een zandzuigwagen om bij panden zonder kruipruimte toch onder de vloer te komen. We zuigen het benodigde zand weg om zonder breken het lek te herstellen. Na de reparatie wordt ook de zandlaag weer herstelt, zonder schade of neveneffecten.

Ontstaat het probleem door het ontbreken van de juiste ontluchting of beluchting dan kan dit verholpen worden door het aanbrengen van een of meerdere beluchters of het aanbrengen van een ontspanningsleiding met ontluchtingskap. Deze laatste leidt in de meeste gevallen naar het dak van het gebouw.

Riool stankoverlast Breda Riool stankoverlast Breda Riool stankoverlast Breda
Riool stankoverlast Breda