Riool Rijen

Hulp met uw riool in Rijen
Een goed werkende riolering is belangrijk voor ieder huishouden en bedrijfspand. Wanneer leidingen gebreken vertonen, moet hier dan ook snel wat aan gebeuren. Van een lekkage wordt immers niemand vrolijk. Moet uw riool in Rijen vervangen, gerepareerd of gereinigd worden? DG Riooltechniek helpt u hier graag bij. Nadat wij klaar zijn met onze werkzaamheden bent u weer verzekerd van een goed werkende riolering.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Het riool vervangen in Rijen

Rioleringen gaan lang mee, maar vroeg of laat zijn ze toch aan vervanging toe. Het kan zijn dat de leidingen zeer oud zijn of dat ze ernstig beschadigd zijn, bijvoorbeeld door boomwortels. DG Riooltechniek kan uw riool vervangen in Rijen, zodat problemen met de leidingen snel voorbij zijn. Soms zijn leidingen wellicht nog in een redelijke staat, maar moet de riolering deels verlegd worden voor een verbouwing. U kunt er dan voor kiezen om de leidingen direct te vervangen, zodat u in een keer klaar bent en niet over een paar jaar uw keuken of badkamer weer hoeft open te breken.

Rioolbuis vervangen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Het riool repareren in Rijen

Soms vertoont een riool gebreken, maar is het niet zo erg beschadigd dat een complete vervanging nodig is. Het kan zijn dat enkel een verbindingsstuk vervangen moet worden of dat een scheur in de leiding moet worden gerepareerd. DG Riooltechniek heeft alle apparatuur in huis om uw riool te repareren in Rijen. Naast het vervangen en repareren van rioleringen, kunnen wij leidingen inspecteren, reinigen en ontstoppen wanneer nodig. Wilt u gebruikmaken van een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Als u met spoed een loodgieter nodig heeft, stellen wij onszelf bovendien 24/7 beschikbaar om u uit de brand te helpen.

  Wat vinden mensen van ons?

  Roy Vergauwen
  Roy Vergauwen
  2022-05-04
  Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
  paul roks
  paul roks
  2022-02-03
  Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
  Dykara Automotive
  Dykara Automotive
  2022-01-12
  Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
  Maurits Berendschot
  Maurits Berendschot
  2021-10-05
  Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
  Kees Bastiaansen
  Kees Bastiaansen
  2021-05-12
  Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.