Snel hulp bij riool lekkage Breda

Stankoverlast kan duiden op een riool lekkage. Met name aanhoudende stankoverlast is een signaal. Het vervelende van stankoverlast is dat het lastig is de exacte locatie te ontdekken waar de stank vandaan komt. Ook rioolvliegjes in de woning is een teken dat er ergens een lekkage zit. Vermoedt u riool lekkage in uw pand in Breda? Neem dan contact op met DG Riooltechniek. We kunnen u snel zekerheid geven en het probleem voor u oplossen.

  • Snel hulp bij riool lekkage Breda.
  • Detectie riool lekkage Breda.
  • Gecertificeerd, zeer ervaren bedrijf.

Hoe ontstaat riool lekkage?

Veel gebouwen krijgen vroeg of laat te maken met riool lekkage. Afvoerkanalen en leidingen zijn storend en daarom worden ze weggewerkt, maar ook onder de vloer of in muren zijn leidingen onderhevig aan werking en slijtage. In de loop der jaren kan dit leiden tot riool lekkage omdat leidingen scheuren, breken of verschuiven. In nieuwe woningen kunnen constructiefouten leiden tot rioollekkage.

Riool lekkage Breda opsporen

Soms gaat het maar om hele kleine lekkages. Bevinden de leidingen zich in de muur of het plafond dan wordt de lekkage zichtbaar aan de hand van bruine vlekken, maar ook uit een kleine riool lekkage loopt in de loop van de dag het nodige vocht weg. Soms is alleen stankoverlast of ongedierte een aanwijzing dat zich ergens een riool lekkage bevindt. Om de juiste locatie op te sporen beschikt RD Riooltechniek over modern detectie materialen, waaronder (infrarood) camera’s. Onze medewerker kan op deze manier de exacte locatie van de riool lekkage opsporen en een plan van aan aanpak voor u opstarten en uitvoeren.

Wilt u meer weten over onze aanpak bij riool lekkages in Breda? Wilt u (een vermoeden van) een riool lekkage in Breda bij ons melden. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. DG Riooltechniek zorgt er bij riool lekkages in Breda voor dat het probleem snel en effectief wordt opgelost.

Riool lekkage Breda Riool lekkage Breda Riool lekkage Breda

Riool lekkage Breda