Riolering vernieuwen Breda

Bij DG Riooltechniek zijn we gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van uw riolering. Zowel binnen als buiten rioleringen worden door ons professioneel en met zo min mogelijk overlast bij zowel particulieren, bedrijven en instellingen gecontroleerd, gerepareerd of vernieuwd.

  • Riolering vernieuwen Breda door zeer ervaren bedrijf.
  • Deskundig advies rioolrenovatie of riolering vernieuwen.
  • Riolering vernieuwen Breda zonder breken.

Rioolrenovatie of riolering vernieuwen Breda

Bij een rioolrenovatie, ook wel leidingrenovatie genoemd worden polyester leidingen in de bestaande riolering aangebracht. Het voordeel van deze methodiek is dat het kostenbesparend werkt, sloopwerk geminimaliseerd wordt en er minder viezigheid bij de werkzaamheden vrij komt. Bij rioolrenovatie dient de riolering nog in een bepaalde goede staat te verkeren. Is de leiding op een of meerdere plaatsen te slecht dan wordt het tijd om de riolering te vernieuwen.

Wanneer riolering vernieuwen?

Stankoverlast, lekkage, steeds terugkerende verstoppingen, maar ook de aanwezigheid van rioolvliegjes zijn duidelijke aanwijzingen dat er iets niet in orde is met afvoerkanalen of de riolering.
Wanneer u zich bij ons meldt met deze problemen brengen we eerst de schade in kaart. Dit doen we op basis van onze jarenlange ervaring en met behulp van moderne methoden zoals camera- en/of rookdetectie. Ook kijken we naar de omgevingsfactoren zoals bouwtechnische aspecten. Alles bij elkaar leidt tot een advies om de problemen te verhelpen: rioolrenovatie of riolering vernieuwen. Uiteraard ontvang u met het advies een vrijblijvende offerte.

Riolering vernieuwen Breda zonder breken

Denkt u aan riolering vernieuwen in Breda? Soms zag u de verbouwwerkzaamheden al aankomen, soms is het advies om over te gaan tot riolering vernieuwen een onaangename verrassing. DG Riooltechniek zal er alles aan doen om de klus zo snel, aangenaam en kostenbesparend te laten verlopen. En wist u dat we het riolering vernieuwen in Breda ook aanbieden zonder dat de vloer opengebroken hoeft te worden? Deze methodiek werkt op basis van een zandzuigwagen die ervoor zorgt dat we bij de riolering onder uw huis of bedrijfspand te komen. Waar nodig zuigen we zand onder het gebouw weg zodat er ruimte ontstaat om bij werkzaamheden uit te voeren. Deze methode is volkomen veilig, zonder breekwerk aan de vloer.

Riolering vernieuwen Breda Riolering vernieuwen Breda Riolering vernieuwen Breda

Riolering vernieuwen Breda

Riolering vernieuwen Breda