Regenpijp vervangen Breda

DG Riooltechniek houdt zicht bezig met alles wat met waterafvoer te maken heeft in en om de woning of het bedrijfsgebouw. Naast riooltechniek ondergronds zijn wij u graag van dienst bij het oplossen van waterproblemen bovengronds. Is het noodzakelijk de regenpijp te laten vervangen dan kan DG Riooltechniek dit voor u verzorgen.
Binnen Breda en omgeving leveren wij diverse riooldiensten met betrekking tot de afvoer van hemelwater, waaronder:
• Regenpijp schoonmaken Breda
• Regenpijp ontstoppen Breda
• Regenpijp vervangen Breda
• Zinken regenpijp vervangen Breda

Problemen met de afvoer van hemelwater

Door regelmatig dakgoten en regenpijpen te (laten) reinigen voorkomt problemen met de afvoer van hemelwater. Het reinigen van de dakgoot of regenpijn is niet ingewikkeld, maar vanwege de hoogte kan het lastig zijn dit zelf uit te voeren. Zeker wanneer een regenpijp verstopt is, is het handig een professioneel bedrijf in te schakelen. DG Riooltechniek beschikt over krachtige hoge druk apparatuur die problemen als verstoppingen in de regenpijp snel voor u oplost.

Regenpijp reinigen of ontstoppen

DG Riooltechniek wordt regelmatig gevraagd voor het vervangen van regenpijpen in Breda. Vaak worden deze werkzaamheden gecombineerd met het reinigen en/of ontstoppen van overige regenpijpen van het gebouw. Onze medewerkers beschikken gespecialiseerd materiaal om de reinigings- en onstopklus snel en professioneel te klaren.

Tip: Het reinigen of vervangen van de regenpijp is een uitgelezen moment om bladvangers aan te brengen. Hiermee wordt de volgende verstopping of regenpijp die vervangen moet worden aanzienlijk uitgesteld.

Regenpijp vervangen Breda Regenpijp vervangen Breda Regenpijp vervangen Breda
Regenpijp vervangen Breda