Snel opgelost! Putje verstopt Breda

Afvoerputje verstopt, doucheputje verstopt of een afvoerput verstopt in uw bedrijf, of (zorg)instelling? DG Riooltechniek biedt snel uitkomst. DG Riooltechniek is een zeer ervaren bedrijf op het gebied van afvoer- en rioolwerkzaamheden. We beschikken over het juiste materieel en de juiste kennis om elk putje snel te ontstoppen. Putje verstopt in Breda? Wij zorgen ervoor dat alles snel weer doorloopt.

24- uur service putje verstopt Breda

Een afvoer putje dat verstopt zit is erg irritant en komt nooit uit. Daar wil je dus snel vanaf. Soms is er zelfs extra haast geboden. Bijvoorbeeld bij overstromingsgevaar of omdat u een bedrijf heeft dat door moet draaien. Ook bij bepaalde (zorg)instellingen kan het nodig zijn dat u ook ’s avonds of ’s nachts iemand kunt bereiken met een helpende hand. Is er haast of nood? Bel dan direct met onze

Putje verstopt in Breda?

  • Snel opgelost door onze vakmensen!
  • Nood buiten kantoortijden? Wij komen 24/7 in actie.

Putje verstopt Breda, en liever eerst zelf aan de slag?

We zien regelmatig dat mensen die niet bang zijn voor vieze handen bij een verstopt putje als eerste reactie zelf aan de slag gaan. Soms kan dit ook prima. Bij oppervlakkige verstoppingen door haren, vet, zeepresten of vuil kunt u met een beetje handigheid zelf bij de verstopping komen en deze verwijderen. Wanneer de verstopping dieper zit of u vaak te maken heeft met een putje dat verstopt zit loont het om een professioneel bedrijf als DG Riooltechniek in te schakelen. Onze zeer ervaren mensen zijn bekend met de problematiek van verstopte putjes, zoeken naar de bron van terugkerende verstoppingen en staan u bij met raad en high-tech materieel dat elke verstopping aankan.

Putje verstopt Breda Putje verstopt Breda Putje verstopt Breda

Putje verstopt Breda