Ontstopping Zevenbergen

Ontstopping in Zevenbergen met de hulp van DG Riooltechniek
De afvoer van de gootsteen, de wastafel de douche of het toilet loopt niet of niet goed meer door. Uw riolering zit verstopt en daar zat u nu net niet op te wachten. Een verstopping ontregelt het hele huishouden en brengt veel overlast met zich mee. U wilt het probleem dus snel opgelost hebben. DG Riooltechniek helpt u graag met riool ontstopping in Zevenbergen. Wij zijn dagelijks druk bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen en hebben dus alle ervaring op zak die nodig is om uw riool weer goed te laten werken.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Wat doet ons ontstoppingsbedrijf in Zevenbergen?

Ons ontstoppingsbedrijf in Zevenbergen helpt u uit de brand wanneer uw afvoer verstopt is. Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Soms is het riool gedurende een langere periode langzaam dichtgeslibd, doordat er vettigheden en zeepresten doorgespoeld zijn. Een verstopping kan ook plots ontstaan, bijvoorbeeld doordat een kind zijn speelgoed door de wc heeft gespoeld. Wat de oorzaak ook is en waar de verstopping zich ook bevindt. DG Riooltechniek weet er raad mee. Wij kunnen wanneer nodig de verstopping opsporen met een camera en we gebruiken de modernste apparatuur om de blokkade te verwijderen zonder schade aan uw leidingen aan te brengen.

Rioolbuis vervangen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Bel de ontstoppingsdienst in Zevenbergen

Een verstopping moet zo snel mogelijk worden opgelost. Dat begrijpen wij en daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Wanneer u ons belt, komen wij snel naar u toe om de riolering te ontstoppen. Wij zijn niet enkel een ontstoppingsdienst in Zevenbergen, maar wij kunnen ook andere loodgietersklussen voor u uitvoeren. Of u nu te maken heeft met een lekkage, een verzakking van het riool of een ander probleem, wij komen naar u toe. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het aanleggen van een compleet nieuwe riolering. Wilt u gebruikmaken van onze ontstoppingsdienst of een andere dienst? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

  Wat vinden mensen van ons?

  Roy Vergauwen
  Roy Vergauwen
  2022-05-04
  Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
  paul roks
  paul roks
  2022-02-03
  Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
  Dykara Automotive
  Dykara Automotive
  2022-01-12
  Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
  Maurits Berendschot
  Maurits Berendschot
  2021-10-05
  Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
  Kees Bastiaansen
  Kees Bastiaansen
  2021-05-12
  Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.