Ontstopping Rijen

Ontstopping in Rijen nodig? Schakel DG Riooltechniek in
Een verstopping is altijd vervelend. Of het nu gaat om de gootsteen die niet doorloopt, de wastafel die problemen geeft of de wc die vol met water staat, u wilt weer zo snel mogelijk van de verstopping af. Gelukkig hoeft u de overlast niet lang te verdragen. Bel DG Riooltechniek en wij komen snel naar u toe om uw afvoer te ontstoppen. Heeft u een ontstopping in Rijen nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Wij helpen u uit de brand en laten na onze werkzaamheden onze werkplek weer netjes achter, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van onze komst. U kunt dus snel weer door met uw dagelijkse gang van zaken.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

DG Riooltechniek – uw ontstoppingsbedrijf in Rijen

Wij zijn het ontstoppingsbedrijf in Rijen waar u op kunt rekenen. Voor ons is geen klus te klein of te groot. Of het nu om de verstopping van het doucheputje gaat of een blokkade die zich diep in de leidingen bevindt, wij zorgen ervoor dat het probleem snel wordt opgelost. Wanneer nodig maken wij gebruik van een speciale camera waarmee wij in uw leidingen kunnen kijken. Zo kunnen we een blokkade opsporen en beoordelen welke techniek het best gebruikt kan worden om de leiding te ontstoppen. Wij hebben altijd onze moderne apparatuur bij ons die ons helpt onze werkzaamheden snel en kundig uit te voeren.

Rioolbuis vervangen Breda

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Maak gebruik van onze ontstoppingsdienst in Rijen

Is uw gootsteen, wastafel, doucheput of toilet verstopt? U hoeft ons maar te bellen en we zijn al onderweg. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis die nodig zijn om iedere verstopping te verwijderen. U kunt ons inschakelen om gebruik te maken van onze ontstoppingsdienst in Rijen, maar wij zijn ook inzetbaar voor andere loodgieters taken. Zo kunnen wij leidingen bijvoorbeeld preventief inspecteren en wanneer nodig reinigen. Op deze manier kunnen verstoppingen in de toekomst voorkomen worden. Daarnaast kunnen wij leidingen repareren en vervangen. Wilt u gebruikmaken van onze ontstoppingsdienst of een andere dienst die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

  Wat vinden mensen van ons?

  Roy Vergauwen
  Roy Vergauwen
  2022-05-04
  Aan DG Riooltechniek heb je een betrouwbare rioolpartner die snel schakelt, met de juiste kennis en met geschikte vakmannen. Met een gedreven team weten zij met de juiste prijs/kwaliteit verhouding onze wensen uitstekend te bedienen.
  paul roks
  paul roks
  2022-02-03
  Erg tevreden over het vakwerk van Danny en zijn team. Snel ter plaatse voor een eerste indruk, snel een offerte en een snelle en goede uitvoering van de klus. Prettige en vriendelijke mensen om mee te werken en denken in oplossingen. Complimenten!
  Dykara Automotive
  Dykara Automotive
  2022-01-12
  Snel, netjes, professioneel en duidelijk opgelost. Met passend advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
  Maurits Berendschot
  Maurits Berendschot
  2021-10-05
  Ik kan DG Riooltechniek van harte aanbevelen. Danny en zijn team hebben bij mij een zeer ingewikkelde verstopping door verzakking in riool op vakkundige wijze met professionele apparatuur opgespoord en verholpen. Ook de communicatie met Danny en de administratie/secretariaat verloopt zeer prettig. Kortom een topbedrijf!
  Kees Bastiaansen
  Kees Bastiaansen
  2021-05-12
  Echt 2 vak mannen, vriendelijk, meedenkend, dit bedrijf is echt aan te raden.