Hulp bij toilet verstopt Breda

Een verstopt toilet in of rondom Breda? DG Riooltechniek helpt u snel van het probleem af. Met moderne apparatuur, met deskundig personeel en met een 24-uurs service.

Toilet verstopt? Waarom doe-het-zelven niet altijd helpt

Een toilet die niet meer goed doorloopt, water of viezigheid dat omhoogkomt… Het duidt erop dat de toilet verstopt is. Veel mensen gaan zelf aan de gang met een ontstopper of chemische middelen. Om na uren en kosten voor hulpmiddelen tot de ontdekking te komen dat het niet afdoende heeft gewerkt. Contact opnemen met een loodgieter is vaak een snellere en beter optie omdat de verstopping diep in het afvoersysteem kan zitten. Chemische middelen hebben hun kracht dan al verloren en ook bij een diep gelegen verstopping biedt de ontstopper onvoldoende kracht. Ook kan het zijn dat een grote verstopping is ontstaan door vreemde objecten of een dikke laag papier waar chemische middelen sowieso geen invloed op hebben.

Wat te doen bij een verstopt toilet in Breda?

Neemt u bij problemen met een verstopt toilet in Breda contact met ons op! Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij beschikken over diverse moderne materialen waarmee onze deskundige medewerkers diep in de afvoer of het riool kunnen komen om het probleem snel te verhelpen.

Vaak een verstopt toilet?

Heeft u vaak te maken met een verstopt toilet? In eerste instantie is het goed om dan te kijken naar het gebruik. Met name in horeca- of bedrijfstoiletten wordt er door bezoekers en medewerkers niet altijd even goed opgelet wat er wordt doorgespoeld. Te veel papier of hygiëneproducten kunnen er al snel voor zorgen dat de ondernemer regelmatig te maken krijgt met een verstopt toilet. Soms zit het probleem letterlijk dieper en heeft het te maken met (de aansluiting op) het rioleringssysteem. Ook bij oudere huizen of in oudere woonwijken kan dit probleem spelen. Heeft u vaak een verstopt toilet in Breda? Naast materiaal voor acute hulp bij een verstopt toilet in Breda, beschikken we over moderne technieken die de oorzaak van een herhaaldelijk verstopt toilet in kaart brengen en kunnen verhelpen.

Toilet verstopt Breda toilet verstopt Breda toilet verstopt Breda
toilet verstopt breda