Rioolservice Breda

DG Riooltechniek is zéér ervaren rioolbedrijf, gespecialiseerd in alles wat met riolering te maken heeft. U kunt daarbij denken aan inspectie, aanleg, onderhoud en reparatie van rioleringen, maar ook aan het ontstoppen van toiletten en afvoeren.

  • Rioolservice Breda voor (preventief) onderhoud aan riolering.
  • Rioolservice Breda voor aanleg en reparatie van riolering.
  • camera-inspectie.
  • rook-inspectie.
  • Rioolservice Breda 24-uur service bij:
  • Ontstoppen toiletten en afvoeren.
  • Problemen met hemelwater.

Signalen waarbij u onze rioolservice Breda kunt inschakelen

Een verstopte afvoer of toilet is een duidelijk signaal waarbij u onze rioolservice Breda kunt inschakelen. Maar er zijn ook onzichtbare signalen, zoals stankoverlast. Rioolvliegjes, kleine zwarte behaarde vliegjes die wat lijken op fruitvliegjes, duiden er ook op dat er een probleem is met de riolering. Zij nestelen zich graag in vuil van rioleringen. Zitten ze bij u in huis, dan kan dit duiden op een lek in de riolering.

Rioolservice Breda ook voor extreme uitdagingen

Onze rioolservice strekt zich uit van het ontstoppen tot het vervangen van rioleringen. We hebben de beschikking over zeer moderne apparatuur. Samen met de vakkennis van onze medewerkers maakt dit dat wij ook zeer extreme uitdagingen aan kunnen. Door middel van rook- en camera-inspectie kunnen we diepgelegen problemen in afvoeren en de riolering relatief eenvoudig in kaart brengen waardoor nevenschade of vervolgschade niet nodig is, of tot het minimum kan worden beperkt. Dankzij geavanceerde technieken is zelfs mogelijk om rioleringen te vervangen wanneer er geen kruipruimte onder het gebouw aanwezig is.

Rioolservice Breda Rioolservice Breda Rioolservice Breda

Rioolservice Breda

Rioolservice Breda