Uw riool ontstoppen

Het riool ontstoppen is één van onze dagelijkse bezigheden bij DG Riooltechniek. Een verstopping in het riool kan u bijzonder veel ongemak en overlast bezorgen. Heeft u last van een verstopping, neem dan contact met ons op. Wij zijn dé specialist op het gebied van het ontstoppen van uw riool!

Tekenen dat uw riool verstopt zit

Als uw riool verstopt is, heeft u wellicht al een aantal dingen opgemerkt. Dit kan zijn dat het water in de afvoer van uw douche, badkuip of wasbak niet snel wegloopt. Een ander herkenbaar signaal is dat het water bij het spoelen van het toilet omhoog komt. Ook stankoverlast kan een indicatie zijn dat er problemen met uw riolering zijn. In alle gevallen is het nodig dat uw riool wordt gereinigd of wordt ontstopt. Een verstopping lost nooit vanzelf op, daarom moet een verstopt riool altijd verholpen worden.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Oorzaken van een verstopt riool

Vaak is het riool verstopt vanwege het doorspoelen van zaken die niet in het riool thuishoren, zoals vet of voorwerpen. Soms is de oorzaak langzaam opgehoopte aanslag. Het is daarom heel normaal dat u af en toe te maken krijgt met een riool dat verstopt zit. Soms is er echter meer aan de hand. Is uw riool verstopt en komt dit vaker voor? Rioolinspectie kan uitwijzen wat het probleem is. Met speciale detectie-apparatuur kunnen wij het riool onderzoeken op slijtage, montagefouten, verzakkingen of beschadigingen door bijvoorbeeld wortelgroei.

Reparatie of renovatie van uw riool

Het kan voorkomen dat er gaten of scheuren in uw riolering zitten. Deze schade wordt meestal ontdekt na de reiniging van het riool of bij het uitvoeren van een camera-inspectie of rook-inspectie. Een rioollucht of een lekkage kan ook duiden op een kapotte riolering. Het repareren van een afvoer of riool moet u echt aan een expert overlaten en niet zelf uitvoeren omdat anders de kans bestaat dat u alleen de zichtbare schade repareert, maar dat de echte, achterliggende oorzaak niet wordt opgelost. Hierdoor kunnen rioolproblemen binnen de kortste keren weer terugkomen. Dan is het tijd om uw riool te laten reparen of renoveren door DG Riooltechniek B.V., zodat uw riool snel weer probleemloos kan worden gebruikt.

Spoed riool ontstoppen Breda

Rioolservice; 24 uur per dag, 7 dagen per week

Met onze 24-uurs rioolservice hoeft u niet bang te zijn dat u tot de volgende dag met overlast zit. Soms kan een rioolprobleem namelijk niet tot morgen wachten. Bij DG Riooltechniek is er altijd een medewerker beschikbaar. DG Riooltechniek is een rioleringsbedrijf wat professionele en vakkundige hulp biedt met betrekking tot uw riolering en leidingen. Dag én nacht en ook op zon,- en feestdagen.

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

DG Riooltechniek: het vertrouwde adres als uw riool verstopt is

Het riool ontstoppen doen we zowel in de vorm van particuliere opdrachten als in de vorm van opdrachten namens gemeenten, provincies, instellingen of bedrijven. Wanneer het riool bij u mankementen begint te vertonen of overlast veroorzaakt is het tijd om bij ons aan de bel trekken. Dit soort rioolproblemen lossen zich nooit vanzelf op en daarom is het altijd van belang om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wanneer u er tijdig bij bent, kunnen we ervoor zorgen dat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Ook qua kosten, want hoe langer u wacht, hoe moeilijker het vaak wordt om de verstopping te verhelpen. Bij DG Riooltechniek maken we gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken, zoals camera-onderzoek, om de oorzaak van stankoverlast of lekkages te lokaliseren en in kaart te brengen. 

Last van een verstopt riool? Maak direct een afspraak

Een verstopt riool is erg vervelend, maar niet onoverkomelijk. Als we bedenken dat er dagelijks veel gebruik wordt gemaakt van de riolering, is het logisch dat er op een bepaald moment onderhoud of herstel nodig is. Een verstopt riool kan optreden wanneer onderhouds- of herstelwerkzaamheden niet tijdig zijn gedaan of omdat er gewoon sprake is van pech. In alle scenario’s geldt dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn bij een verstopt riool. Bij DG Riooltechniek weten we als geen ander raad met deze alledaagse problemen en zorgen we ervoor dat u binnen de kortst mogelijke tijd weer van het probleem bent verlost. Heeft u dus het vermoeden of zijn er duidelijke signalen die erop duiden dat uw riool verstopt is? Neem dan contact op met DG Riooltechniek.