Loodgieter in Breda

Bent u op zoek naar een loodgieter in Breda? Bij DG Riooltechniek hebben we vele ervaren en professionele specialisten in dienst om u te helpen bij verstoppingen, defect leidingwerk en andere rioleringsproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstoppingen en voeren tevens gerelateerde loodgieterswerkzaamheden uit.

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf in Breda

Bij DG Riooltechniek werken we met vakspecialisten. Ons bedrijf en onze roots liggen in Breda. Hierdoor hebben wij niet alleen veel kennis van de markt, maar ook vele jaren expertise die wij kunnen bieden aan onze klanten. Wij weten hoe belangrijk service en dienstverlening is. Daarom helpen wij u zoals wij zelf ook graag geholpen zouden willen worden. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit en dienstverlening bieden die u mag verwachten van een loodgietersbedrijf.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Service met een glimlach

Bij DG Riooltechniek hebben wij veel plezier in ons vak, daarom bieden wij service met een glimlach. Bovenal halen we voldoening uit het feit dat we als loodgieter menig huishouden kunnen bijstaan in de preventie van problemen, maar ook wanneer het leed al is geleden bieden wij hulp. Dat deze hulp in Breda al jaren goed wordt ontvangen, zorgt ervoor dat wij ons werk met veel plezier blijven doen. We hebben door de jaren heen een loyaal en trouw klantenbestand opgebouwd. Als loodgieter is dat in feite het grootste compliment dat wij kunnen krijgen.

Kwaliteit en een snelle service

Onze loodgietersdiensten in Breda beperken zich uiteraard niet alleen tot het verhelpen van verstoppingen en defect leidingwerk. Ook kunt u bij ons terecht wanneer er twijfels zijn over de staat van uw leidingen of riool. Hierbij kunnen wij u helpen door middel van rookinspectie of camera-inspectie. Wij werken met de nieuwste moderne apparatuur om onze werkzaamheden zo snel en precies mogelijk uit te voeren. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij als rioolontstoppingsbedrijf absolute kwaliteit leveren en zorgen voor de meest duurzame oplossingen. Dat geldt voor zowel onze materialen als onze werkwijze. Bent u dus op zoek naar een loodgieter in Breda die vakkundig is en die met u meedenkt? Dan maken we graag kennis met u!

Loodgieter Etten-Leur

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Altijd een loodgieter beschikbaar voor spoed, met onze 24-uurs service in Breda

Heeft u een spoedklus die niet tot morgen kan wachten? Ook dan kunt u terecht bij DG Riooltechniek. Er is altijd een collega bereikbaar die u telefonisch te woord kan staan en direct een afspraak met u in kan plannen.

U kunt bij ons 24-uursdienst o.a. terecht voor de volgende spoedklussen;

 • Verstopping sanitair (zowel particulieren als bedrijven)
 • Overstroming door verstopping
 • Overstromingen door regen of storm
 • Verstopping afvoer-apparatuur
 • Rioolproblemen (zoals stankoverlast)
 • Acute problemen met de hoofdriolering
 • Acute problemen met de aansluiting op het gemeenteriool

Voor welke klussen kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons voor alle verstoppingen in de afvoer, reparatie- en/of vervangingswerkzaamheden aan rioleringen en leidingen terecht. Ook voor spoedklussen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar met onze 24-uurs service.

 • Vervangen en/of repareren riolering en leidingen
 • Aanleggen rioleringen en leidingen
 • Wateroverlast vanwege verstopping of lekkage (camera-inspectie mogelijk!)
 • Rook-inspectie
 • Ontstoppen van toilet
 • Ontstoppen keukenafvoer
 • Ontstoppen van sanitair, keukens, wasmachines etc.
 • Verstopte regenpijp verhelpen

Twijfelt u of de klus een spoedklus is? Dan kunt u ons altijd even bellen. Al is het maar om ervoor te zorgen dat u de eerstvolgende werkdag snel geholpen wordt. Onze 24-uurs loodgieterservice is er zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Tip: Noteer ons nummer ergens waar u het snel terug kunt vinden. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de deur van de meterkast. Zo heeft u het juiste nummer van onze loodgieter voor 24-uurs-service in Breda snel bij de hand als dat nodig is.