Beluchting riool Breda

Hoe merkt u dat er problemen zijn met de beluchting van uw riool in Breda? Een ontluchter maakt onderdeel uit van de riolering en zorgt ervoor dat er geen onder- of bovendruk kan ontstaan. Is de ontluchter niet of verkeerd aangebracht dan is het effect dat het sifon leeg worden getrokken of geblazen en droog komen te staan. Het gevolg is dat water slecht wegstroomt of er ontstaat stank omdat rioollucht vrij spel krijgt.

Stankoverlast kent meestal één van de volgende oorzaken; er is een lek in het riool of de beluchting is niet in orde. Heeft u problemen op het gebied van beluchting van de riolering in Breda of vermoedt u problemen met de beluchting van uw riool in Breda? Bel dan met DG Rioolreiniging. Wij helpen u snel en zeer vakkundig van het probleem af.

  • Ontluchting en beluchting riool Breda.
  • Elk type beluchter door ons plaatsbaar.
  • Zeer ervaren vakmensen.
  • Duidelijk advies en uitleg, service en garantie.

Stankoverlast uit het riool? Onderdruk en bovendruk

Onderdruk ontstaat wanneer de diameter van de ontluchter niet is afgestemd op het gebruik van het aangesloten sanitair. Gelijktijdig douchen wanneer er meerdere douches in huis zijn, of douchen en het toilet doortrekken zorgt er dan voor dat het laagje water als stankafsluiter in het sifon fungeert wordt weggetrokken. Stank is het gevolg. Bij overdruk ontstaat een gelijke situatie en bemerkt u stank, alleen komt deze bij overdruk voort uit drukstijging vanuit het openbare riool, bijvoorbeeld bij hevige regenval.

Stankoverlast uit het riool? Ontluchting en beluchting riool in Breda

Beluchting

Wij hebben een groot assortiment beluchters. Onze vakmensen zorgen voor een perfect aansluiting zodat de luchtinvoer en afvoer wordt geoptimaliseerd en het stankprobleem is verdwenen.

Ontluchting

Is er stank of wateroverlast bij een hoge waterstand in het openbaar riool, dan brengen wij een zogenaamde ontspanningsleiding met ontluchtingskap aan die, meestal, naar het dak wordt geleid. Op deze manier wordt de riolering ontlucht zonder dat u last heeft van stank en een hoge waterstand.


Beluchting riool Breda

24-uur loodgieter Breda 24-uur Ontstoppingsdienst Breda 24-uur Rioolservice Breda 24 uurs loodgieter Breda 24 uurs ontstoppingsdienst Breda 24 uurs rioolservice Breda 24×7 loodgieter Breda Afvoer wasmachine verstopt Breda Afvoer wastafel Breda Bad ontstoppen Breda Beluchting riool Breda Gootsteen verstopt Breda Gootsteen verstopt Etten-Leur Loodgietersbedrijf Breda Ontstoppingsdienst Breda Riolering aanleggen Breda Riolering kapot Breda Rioleringsbedrijf Breda Riool verstopt BredaLoodgietersbedrijf BredaLoodgieter BredaLoodgietersbedrijf Etten-LeurLoodgieter Etten-LeurOntstoppingsbedrijf BredaRioolreiniging BredaVerstoppingen afvoer Breda‌‌Riool verstopt Etten-LeurRiool ontstoppen Etten-LeurRiool ontstoppen BredaSpoed Ontstoppingsbedrijf BredaSpoed riool ontstoppen BredaRiool lekkage Etten-LeurVliegjes riool BredaRioolstank oplossen BredaRioolstank oplossen Etten-LeurInspectie riolering BredaInspectie riolering Etten-LeurRioolbedrijf BredaRioolbedrijf Etten-LeurToiletpot verstopt BredaToiletpot verstopt Etten-LeurRioolbuis vervangen BredaRioolbuis vervangen Etten-LeurRiolering repareren Breda


Beluchting riool Breda Beluchting riool Breda Beluchting riool Breda

 


Beluchting riool Breda

Beluchting riool Breda