Verstopping afvoer wastafel Breda

Een van de meest voorkomende verstoppingen is een verstopte afvoer wastafel. Heeft u een verstopping in de afvoer van de wastafel in Breda? Bel dan met DG Riooltechniek. Onze vakkundige mensen zijn snel ter plaatse om de verstopping op een veilige en schone manier te verhelpen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Bel DG Riooltechniek bij een verstopte afvoer wastafel Breda

We weten het allemaal; haren, zeepresten en vuil zijn de vijanden van uw wastafel omdat ze de afvoer kunnen verstoppen. Toch is kun je niet altijd voorkomen dat de afvoer wastafel verstopt raakt.
Een verstopte afvoer repareren vinden veel mensen een vervelend werkje. Behoort u daartoe en kunt u hulp gebruiken bij het ontstoppen van de afvoer van een wastafel in Breda? Bel dan met DG Riooltechniek. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de boel snel weer doorloopt.

Regelmatig last van een verstopte afvoer wastafel Breda?

Een steeds terugkerende verstopping in de afvoer kan komen door verkeerd gebruik, zoals het laten wegstromen van haren, vet of door het gebruik van teveel zeep. Wanneer u het probleem heeft willen oplossen met een plopper of het gebruik van chemische middelen kan dit voor even helpen, terwijl er dieper in het afvoerkanaal, waar deze middelen niet kunnen komen, zich een nieuwe verstopping ophoopt. Ook kunnen er constructiefouten een rol spelen. In hoogbouw wordt vaak gewerkt met horizontaal geplaatste afvoerbuizen. Deze zijn gevoeliger voor het vasthouden van vuil.

Loodgieter Etten-Leur

Bent u benieuwd naar onze prijzen?

Afvoer wastafel Breda ontstoppen door de professional

Omdat er meer aan de hand kan zijn dan een oppervlakkige verstopping is het goed om een professional in te schakelen wanneer de afvoer van uw wastafel ontstopt moet worden. Uw afvoer wastafel ontstoppen in Breda doen we schoon, snel en zorgvuldig. In de meeste gevallen volstaat het doorspuiten met een professionele hoge druk slang. Om zeker te zijn kijken we ook naar de oorzaak van de verstopping en voeren indien nodig reparaties of vervaging uit zodat het probleem goed en grondig wordt opgelost.